Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já osobně teda určitě preferuji delší spánek. Bohužel jsem teď měla takové období, kdy jsem toho až tak moc nenaspala. Naštěstí už to je za mnou a teď se to snažím kompenzovat. Hodně pomohlo to, že jsem investovala do nové levné postele jednolůžkové. Od té doby, co ji mám se mi spí o dost lépe.

  • Já třeba s kratším spánkem nemám problém, protože pokaždé, když si na sebe vezmu nějaké pyžamo, které mi zrovna pořídila moje přítelkyně, tak se mi spí doslova růžově a je jedno, jestli spím 6 nebo 10 hodin :) Ono je to o tom mindsetu, jak je to teď takový docela dost hlasitý buzzword :)

  • milacekpublika

    Když už se bavíme o povlečení, tak je důležité nepodcenit ani matraci. My kupujeme matrace ve Vesně. Je to fajn krám přímo na kraji Chrudimi, takže se vždycky objednáme tam, vyzkoušíme si ji a rozhodujeme až na místě. :) Nedávno jsme tam kupovali matraci i dcerce, která začala spát sama v posteli. :) 

  • macinan

    Já si teda velmi ráda přispím. Před časem jsem ale zjistila docela zajímavou věc, konkrétně tu, že kvalita spánku se docela dost odvíjí i od toho, jaké člověk používá ložní prádlo. Zjistila jsem třeba, že na tom z https://www.emako.cz/prosteradla-2/ se mi spí ze všech co doma mám nejlíp.

    • Tak v tomto s vámi určitě souhlasím. Na povlečení a jeho kvalitě bezesporu závisí. Mně osobně se zase velmi osvědčilo ložní prádlo tady odtud https://www.kvalitex.cz/akcni-bytovy-textil/ Mám odtud hned několik setů a všechny jsou super a z příjemného materiálu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit