Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Budu raději, když člověk, se kterým hovořím, voní cukrem, než aby mu dech páchnul spáleninou a jako popelnice. *11*
    Cukry potřebujeme k buněčné výživě. Jenže zapomínáme na druhou stranu, že cukr je především zdrojem energie a té příliš jako současná populace populace druhu homo computeris se sedavým a pohodlným způsobem života příliš nevydáváme. K přiměřené dávce cukrů je nutné si následně svojí vlastní vůlí naordinovat přiměřenou dávku pohybu, sportu a fyzické námahy. *5*
    Naši předkové byli moudří lidé. Říkali, že všeho moc škodí. Tak škodí mnoho vajec, mhoho cukru, mnoho soli a dalšího. Ve všem je nutná přiměřenost a střídmost.
    Lékaři a výrobci, to je jen komerce. Lékař nepotřebuje člověka zdravého, ale přiměřeně nemocného, aby se mu nejmémě 1x měsíčně objevil v ordinaci.Léky zpravidla tlumí následek nebo průvodní jev nemoci - ucpaný nos, pálení v očích, bolesti svalů a kloubů, ale neodstraňují příčinu. Vždy platí, že lékař léčí a příroda uzdravuje !!! *2*
  • Všechno tvrdě zdražit, důchodci dostali přidány statisíce, ti to zaplatí.
  • nejhorší drogou je chleba, je vědecky dokázáno, že všichni odsouzení jedí chleba, je dokonce nade vší pochybnost dokázáno, že Stali chlebu přímo holdoval, lidé kteří jedí chleba jej jedé strále dokola a nechtějí se jej vzdát ba co hůř, chleba konzumuje drtivá většina.....a to opakovaně. Já jsem pro zákaz chleba *1*
  • ivanka386

Skvěle napsané. Bohužel musím souhlasit. Cukr je zlo. Nejhorší je, že ho dnes najdeme prakticky ve všem. Není divu, že tedy přibývá čím dál více lidí, kteří trpí cukrovkou. Na druhou stranu i cukrovka se v dnešní době dá celkem úspěšně léčit. Nedávno jsem se například tady https://www.biomag.cz/diabetes-cukrovka/ dočetla, že na ni prý funguje tzv. pulzní magnetoterapie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit