Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Meduňka je super. Docela dobré je ale na problémy se spánkem třeba i CBD. Nedávno jsem to testovala a funguje to výtečně. Právě se spánkem jsem v posledních týdnech měla opravdu velké problémy. Nakonec jsem ale zjistila, že za to mohla stará matrace. Už jsem ji vyměnila za novou a od té doby je to podstatně lepší. 

    • Výměna matrace opravdu dokáže udělat hodně, taky s tím mám své zkušenosti. Právě moje máma teď začala mít problémy se spánkem, tak to byla hned první věc, která mě napadla. Jestli za to nemůže matrace. Já jsem se dívala, že se dnes prodávají i přímo matrace pro seniory, viz https://entuzio.cz/matrace-pro-seniory/ tak jí asi zkusím nějakou takovou koupit. 

  • Meduňka opravdu pomáhá. Sám jsem jednu dobu měl celkem velké problémy se spánkem a právě díky ní se mi nakonec vždy povedlo usnout. Problémy byly v mém případě částečně způsobené stresem a částečně za to mohla asi i špatná matrace. Tu už mám naštěstí novou a stresu poslední dobou také už nemám tolik. :)

  • Čau vespolek. Mám pro Vás tip, je to zajímavá možnost přivýdělku, perfektní na letní večery. Pro mě to je skvělá možnost výdělku a je to perfektní Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak toho využívám na maximum. Kdyžtak mrkněte na http://www.Cerna-Cervena.cz/?s=t2
    • Hraj hraj,sice starý a k ničemu,ale hraj *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit