-
A můžu se vás zeptat jaký kratom konkrétně užíváte? Já jsem to právě nedávno řešil s kolegou a ten říkal, že jemu pomáhá proti stresu nejvíce bílý kratom. Díval jsem se ale, že těch variant je více a každému prý vyhovuje něco jiného. I ty účinky jsou prý odlišné, tak bych rád věděl který kratom pomáhá právě vám. Díky moc. :)
-
Také už jsem si našla dobrého pomocníka proti stresu. Začala jsem to totiž řešit přírodně, našla jsem si kratom, který beru v různě velkých baleních u https://kratomworld.cz/ Díky tomu dokáži žít zase v klidu a řekla bych i mnohem šťastnější život.
-
Taky jsme měl se zvládáním stresových situací velké problémy a dost mě to vyčerpávalo. Už asi měsíc používám CBD olej a musím říct, že od té doby se to o dost zlepšilo.
-
No, mně třeba se zvládáním stresu, kterého jsem měla díky práci habaděj hodně pomohlo cvičení jógy. Díky tomu jsem se svůj stres konečně naučila zvládat a teď se cítím mnohem lépe. Pokud jste náhodou z Plzně a zajímalo by vás cvičení jógy, tak tady je pěkný seznam míst, kam se dá na jógu zajít.