Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pěkné tipy. Já právě už několik dní přemýšlím co na letošního Valentýna vymyslet za program. Chtělo by to nějaký společný zážitek. Napadlo mě, že špatné by nemusely být třeba takové ty erotické masáže. Kamarádka nedávno říkala, že na tom právě s partnerem byli a prý to bylo naprosto skvělé. :)

  • Moje žena Valentýna opravdu hodně prožívá, takže jí vždy musím koupit nějaký dárek a často jsem to honil na poslední chvíli. Letos už jsem to tak dělat nechtěl, a tak jsem ji s předstihem dárek objednal. Koupil jsem chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-wristcandy-3-zlata/ Hodně se mi líbí, věřím, že z nich bude nadšená. 

  • milacekpublika

    Já jsem byl rád, že si manželka na valentýnskou večeři oblékla perlový náramek, který jsem jí dal ke svatbě. Musím říct, že jí fakt moc sluší. A to jsem si jeho výběrem nebyl vůbec jistý. Na můj vkus nebyl zase tak levný a já si nebyl jistý tím, jestli ho bude chtít nosit. Přeci jenom nic podobného v portfoliu nemá. Ale nakonec v něm vypadala skvostně a nosí ho pravidelně. :) 

  • Náš letošní valentnýn byl speciální v tom, že to pro nás znamenalo zároveň i naše páté výročí. Chtěl jsem proto mojí přítelkyni dát něco speciálního, a tak jsem se začal dívat na šperky z chirurgické oceli. Nakonec jsem vybral moc krásný náhrdelník, a ten jí udělal vážně obrovskou radost. Tak dobrou reakci jsem vlastně ani nečekal. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit