Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit


  • dlouho si myslím, že je mi manžel nevěrný. Máme doma dvě malé děti a strašně
    ho za to nenávidím. Zároveň však tu jistotou nemám, ale postupně jsem se
    dostala k tomu, že asi jezdí na naši chatu s ní. Chtěla bych tam nastražit
    skrytou kameru. Dělal jste to někdo? 

    • Vím jaké to je žít v nejistotě. Pořád jsem se přesvědčoval o tom, že si jen něco namlouvám, že to není možné. Nakonec jsem to ale taky řešil skrytou kamerou, protože se mi podařilo přijít na to, že se schází u bývalé manželky v kanceláři. Když jsem tam jednou za ní přišel, tak jsem jí tam skrytou kameru dal a dva dny na to jsem měl jasno. Bylo to těžké, ale už mám novou partnerku, která si mě váží a konečně můžu naplno žít. Jinak skrytých kamer je opravdu výběr. Podívejte se https://www.1obchod.com/2-skryte-mini-kamery Tady jsem ji kupoval já. Ráno jsem objednal a další den měl doma. Nastražení kamery podle návodu je hračkou. 

  • Sám mám s nevěrou určité zkušenosti. Nejhorší je, že právě díky ní člověk může velmi snadno rozvrátit vztah s někým, koho opravdu miluje. Mně se to málem podařilo. Pamatuji si ale, že vůbec nejtěžší pro mě bylo se k nevěře přiznat. Mimochodem, když už jsme u tohoto tématu, tak nedávno jsem narazil na tento článek, který právě o tomto pojednává.

    • Taky mám své zkušenosti s nevěrou. Bylo to v prvním manželství. Bohužel moje bývalá si tehdy našla milence a nakonec s ním i skončila. Jen mně trvalo příliš dlouho než jsem to odhalil. Následoval tedy rozvod. Ten naštěstí proběhl velmi rychle. Za to vděčím hlavně tomuto právníkovi - https://www.cikr.cz/ :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit