Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Naštěstí občas řeším likvidace odpadu pro autoservisy, takže se tam vyskytuji. Ale i jako muž bych si leccos na autě nedokázal udělat sám. Je to prostě tak. Mám prostě jiné praktické zkušenosti a schopnosti. Myslím, že hard skills se tomu říká? Jako třeba kontrolku pochopím, ale když se rozsvítí, tak letím do servisu. Prostě se s tím moc nepářu, protože z minulosti vím, že napáchám více škody než užitku. 

  • Do servisu jezdím už jen pouze k https://www.autoopat.cz/kontakty/ , protože se tam chovají opravdu slušně, půjčují náhradní auta a hlavně jim nemusím nic složitě vysvětlovat. Stačí jen lehce popsat problém a oni ho vyřeší. 

  • Kde v Praze jezdíte s autem do servisu prosím? 

  • Naprosto vám rozumím. Vždy mi přišlo, že jsem ji v servisu aut pro srandu. Proto jsem začal jezdit do servisu, kde mají normální přístup a na Prahu dobré ceny. Nabízí navíc i náhradní auto po dobu oprávky a pro auto si klidně i dojedou kamkoliv

  • Já bych potřebovala najít servis, kde se mě nebudou sáhodlouze vyptávat co tomu vlastně je a jak je potřeba opravit. Od toho je to přece servis a musí na to přijít ne? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit