Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně v péči o vlasy vždycky nejvíce pomohly vitamíny na vlasy. Je to základní kámen k tomu aby byly zdravé a hezké. Veškerá kosmetika a další přípravky jsou už jen takový bonus navíc, ale ta výživa vlasů je zásadní.

  • No, jestli se můžu podělit o svoji zkušenost, tak já jsem třeba zjistila, že mým vlasům prostě nejvíce vyhovuje přírodní kosmetika. Nějaké ty šampony a přípravky plné chemie nic moc, s těmi moc dobré zkušenosti nemám. Teď jsem ale třeba začala používat přírodní šampon na vlasy od https://www.biooo.cz/bio-kosmetika/pece-o-vlasy/ a ten si nemůžu vynachválit. Je vidět, že mým vlasům prospívá.

  • milacekpublika

    Já si třeba na vlasech taky dávám záležet. Jelikož mám problém s jejich strukturou, tak používám hodně často kolagen na vlasy, který mi vlasy vyživuje, dodává jim lesk a tuhost. Je to vlastně stejné jako s klouby. A hlavně teda mám pestrý jídelníček, nekouřím, nepiju a sportuje, což jsou věci a fakta, která mají na stav nehtů, vlasů a zubů obrovský vliv. ;-) 

  • Manželka si pravidelně na vlasy kupuje Keratin Exclusive na vlasovou regeneraci a nemůže si jej vynachvalit. Vím jak jí před tím strašně padaly vlasy, takže si myslím, že se jeho používání doopravdy vyplatí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit