Přejít na výpis diskuzí

Pes pro zdraví

31.1.2020 | red
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Broccoli

    Mě je naší Amálky líto teď přes zimu. :-) Ale dáváte někdo psům boty??? Třeba tady to hezky píšou ale moc si našeho hafana s botama nedokážu představit. 

  • Já jsem si našeho psa strašně moc zamiloval a absolutně si nedokážu představit, že by se nám stalo třeba to co sousedům. Pes jednoho dne zmizel a už se nikdy neobjevil... To se mnou celkem hnulo a hned jsem koupil pro psa GPS sledovací zařízení https://www.smartomat.cz/smartomat-gps-lokator-pro-psy-a-kocky-smt02/

  • Velesgp

    Navrhněte mi hodného a malého psa, který nebude vyžadovat příliš mnoho péče, ale bude věrný a skvělý v bytě.

    • Guliver

      Musíte si pak pořídit malá psí plemena, kterým se bude v bytě dobře žít. Ale stejně je musíte procházet. Pokud hledáte věrného pejska, který nepůjde koloušat nikomu, koho potkáte, pak bych doporučoval koupit amerického kokršpaněl štěně https://spanielcocker.com/cs/stenata/ jedná se o jedno z nejlepších a nejvěrnějších psích plemen. Původně byli vyšlechtěni k lovu, takže výcvik není náročný.

  • Tak to je pravda, my máme pejska asi půl roku, pořídili jsme si útulkového, asi dvouletého voříška. A od té doby, co ho máme se mnohem víc hýbu. Je to těmi každodenními procházkami, které s ním dělám. Je to nutnost, protože je nově kastrovaný a to pak mají pejsci tendenci tloustnout a lenivět. 

  • Také jsem toho názoru, že na mě má můj pes dobrý vliv. Tak často bych totiž sám na procházky rozhodně nechodil a pohyb navíc určitě dokáže život prodloužit. O radostech se psem na procházkách se hezky píše třeba na http://www.mojevizsla.eu/dlouhe-prochazky/ Mít psa je prostě ohromná radost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit