Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdy bych nevěřila, že mi nějaké chytré hodinky pomůžou k tomu, abych se cítila zdravější. Ale https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ Pro mě přesvědčily o opaku. Dlouho jsem hledala způsob, jak zlepšit svoji imunitu, protože jsem byla pořád nemocná. Nakonec jsem si řekla, že zkusím zařadit více pohybu. Hodinky mě k tomu skvěle motivují. Sleduju si každý den kroky, měřím si tep, spánek i fyzickou aktivitu. A když vidím zlepšení, mám radost. Díky tomu jsem si vytvořila zdravější návyky . Chodím víc pěšky, nepodceňuju odpočinek a vnímám svoje tělo jinak než dřív. A hlavně – od té doby, co se víc hýbu, jsem nebyla nemocná. Skvělý pocit! Už to nejsou jen hodinky, ale můj každodenní pomocník na cestě za zdravějším životem.

• Díky mockrát za článek. Imunitu je určitě potřeba posilovat, zvláště teď v období, kdy brzy přijde zima. Já osobně například nedám dopustit na saunování. Dříve jsem hodně chodil do veřejné sauny, nicméně cca před rokem jsem se rozhodl pro investici do vlastné kombinované sauny a díky tomu se teď můžu saunovat prakticky kdy chci, což je super. :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit