Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tímto teda naštěstí problém nemám, ale co mě při práci na počítači celkem trápí je únava očí. Přemýšlím jestli nevyzkoušet například nějaké dioptrické brýle. Obecně mám se zrakem v poslední době čím dál větší problémy, tak by možná stálo za to si nějaké třeba z https://www.hotovebryle.cz/ objednat a vyzkoušet.

  • milacekpublika

    Přiznám se, že mi docela hodně pomohla kvalitní matrace. Protože sice sedím hodně u počítače, ale přes noc si ta záda alespoň trochu srovnám. ;-) Ale je pravda, že jsem vybíral fakt dlouho. Pročítal jsem recenze matrací a sám jsem byl překvapený z toho, jaké jsou dneska vlastně vůbec možnosti a jaké typy matrací existují. ;-) 

  • Taky hodně času trávím v kanceláři a abych pravdu řekla, tak jsem ráda za každý moment, kdy z kanceláře můžu takříkajíc vypadnout. Teď naposledy to bylo na teambuildingovou akci, kterou firma pořádala. Musím říct, že tu jsem si vážně užila. Na žádné takové akci jsem nikdy předtím nebyla a bylo to super. 

  • Musím se přiznat, že já i přes to, že na počítači pracuji každý den (často i několik hodin) zatím žádné problémy se zády nemám. Momentálně používám úplně obyčejný notebook, takže co se týče ergonomie to také není žádná sláva. Na druhou stranu se během dne snažím mít dostatek pohybu, takže si myslím, že tím své sezení u počítače tak nějak vyrovnávám. Další věc je, že mám na práci hodně kvalitní židli, na které člověk může sedět opravdu klidně celý den a nic ho nebolí. 

  • Trpěla jsem strašnými bolestmi zad a nakonec mi pomohla změna matrace. Manžel narazil na tento článek https://comfortmatrace.cz/jak-vybrat-matrace-pro-bolava-zada/ a posla mi ho. Vybrala jsem matraci přímo u nich a musím říct, že jsem velice spokojená. 

  • Taky jsem trpěl na bolesti zad a nakonec jsem se na základě přečtení několika tipů článkujak na bolavá záda rozhodl začít cvičit. To mi v boji proti bolestem zad opravdu hodně pomohlo, takže rozhodně z vlastní zkušenosti doporučuji všem!

  • ivannavratil386

    Paráda, mockrát děkuji za článek. Souhlasím, že pokud máte kvalitní židli a monitor ve správné výšce, tak se lze bolestem zad snadno vyhnout. Já to bohužel takto neměl a bolesti zad mě dostihly velmi rychle. Zkoušel jsem se s nimi vypořádat různými způsoby - cvičením, léky atd, ale nic nezabíralo. Jediná věc, která mi od bolestí dlouhodobě pomohla byla magnetoterapie

    • tarpedivan

      V tomto s vámi zcela souhlasím. Podle mého je hlavně ten výběr správné kancelářské židle ze všeho nejdůležitější. Já dřív v práci sedával na takové levné platové židli a to mým zádům moc neprospělo. Ale od té doby, co jsem si pořídil mnohem kvalitnější židli je to lepší. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit