Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Určitě mohu poradit, aby jste vyzkoušel prášky na erekci https://supererekce.cz/3-lang Nám se díky tomu zlepšil vztah opravdu hodně. A musím i říct, že manžel je díky tomu o hodně spokojenější. 

• Takže mi můžete třeba i poradit, co přesně manžel kupuje? Jde mi totiž o to si pořídit podporu erekce, která bude opravdu fungovat. 

• Problém s erekcí? To už přeci v dnešní době není problém ne? Když začal mít manžel problém, tak jsem se ho na to začala citlivě ptát a chtěla jsem mu pomoci. Proto jsem mu také nakonec sehnala prášky na erekci, které musím říct i z mého pohledu, že fungují velmi rychle a spolehlivě. 

• Řekněte mi prosím někdo z chlapů, jak řešíte svůj problém s erekcí? Jak mít zase pořádně silnou erekci? 

• Tak jestli se mohu pochlubit s nějakým tím stresem i já, tak vám určitě třeba doporučím takovou věc na ten stres a tou věcí jsou cbd produkty, které si pořizuji z cibdolu, což je taková stránka, kterou mi doporučil jeden můj známý... Má to velikou výhodu v tom, že je  to přírodní a to je něco, co jsem přesně hledal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit