Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám například hrozně ráda dárky, které mají nějakou osobní hodnotu. A právě takové se většinou snažím rozdávat. Ne vždy se samozřejmě člověk trefí, ale většinou ano. Hodně si dávám záležet i na balení a jmenovkách. Letos jsem například zkoušela vyrábět jmenovky podle tohoto návodu https://magazin.pepe.cz/jak-vyrobit-jmenovky-na-darek/ a dopadlo to skvěle.

  • macinan

    Vybírat Vánoční dárky pro miminka naštěstí není zas až tak složité, ale u starších dětí už je to mnohem horší. Třeba náš syn si před Vánoci napsal Ježíškovi o takovouto elektrickou buginu. Chvíli jsem váhala nad tím, jestli mu ji mám opravdu koupit, hlavně kvůli té ceně, ale nakonec jsem mu ji teda koupila.... Ten výraz v jeho očích, když ji našel pod stromečkem byl totiž k nezaplacení. 

  • ivanka386

    Souhlas, pěkné tipy. Já si myslím, že docela praktický dárek pro nastávající maminku může být ale třeba i elektronická chůvička. Právě tu jsem nedávno kupovala jedné své kamarádce a udělala jí hroznou radost. Vybírala jsem ji podle recenzí, které jsem našla tady: http://www.chuvicky-monitory-dechu.cz/

  • tarpedivan

    Díky za článek. My s přítelkyní před vánocemi přemýšleli co koupit mé sestře a její dvouměsíční malé. Ctěli jsme vybrat něco užitečného, co by opravdu využila. Nakonec jsme se rozhodli, že koupíme cestovní postýlku. Tu se nám podařilo sehnat tady: https://www.mamo-tato.net/

    • sanskrybastr

      Cestovní postýlka není vůbec špatný nápad. Myslím si, že to je něco, co každý rodič ocení. Zrovna jsem v podobné situaci. Moje sestra čeká miminko a já bych jí rád pořídil něco, co opravdu využije. Díval jsem se různě po internetu a docela se mi zalíbila jedna postýlka s kompletní výbavou. Podle toho, co vím, tak sestra a její přítel ještě postýlku nemají, tak by jim to mohlo udělat radost. :-)

  • Dobré tipy, škoda, že jsem tenhle článek objevila až teď. My už jsme si u babičky s dědou objednali dřevěné dětské hřiště od Junglegym. Sice to bude dárek vlastně až na jaro, ale zase je to taková investice, že mají prarodiče vystaráno i na narozky a svátek :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit