Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tímto jsem měl problém celkem dlouho. Zjistil jsem, že patřím mezi ty, kteří prostě na spánek potřebují i absolutní tmu. Toho ale bohužel není lehké docílit. Zkoušel jsem zatemňovací závěsy a to moc nepomohlo. Co se mi ale osvědčilo jsou takovéto rolety den a noc v systému MAXI - https://www.zebra-shop.cz/rolety-den-a-noc-maxi/ Máme je teď v oknech v ložnici a tyto rolety fungují skvěle.

  • Není to tak dávno, co jsem s tímto měla taky problémy. Můžu vám říct, že už mi z toho začínalo pěkně harašit. Povedlo se mi to ale naštěstí vyřešit. Myslím si, že velkou zásluhu na tom měl fakt, že jsem investovala do nové matrace a roštu, ale od té doby jsem i dost zapracovala na svém životním stylu, což na tom určitě taky bude mít svůj podíl. 

  • milacekpublika

    Nesnáším a docela často tím trpím. Prostě se v noci třeba pětkrát nebo šestkrát vzbudím prakticky do bdělého stavu. A pak jen koukám do stropu a říkám si, co je se mnou špatně. A samozřejmě odpočítávám čas do toho, než budu vstávat do práce. V práci mě pak sice nakopne CBD energy drink, ale co je to platné, když je pak další noc zase stejná. Potřeboval bych s tím něco dělat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit