Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Haha, odkdy mrkev obsahuje omega-3? :-) Já si myslím, že takovéto přípravky mají smysl. Dřív lidi nečuměli celý den do počítače a nedožívali se takového věku, ale dneska ty oči dostávají zabrat. Já mám Ocutein Gingko už asi 14 dní doma a poznala jsem, že mě oči tolik neštípou po celodenním zírání do PC..
    • Ocutein Ginkgo mi teď doporučila oční lékařka, obsahuje totiž kromě Luteinu a Ginkga i Omaga3 a antioxidanty. Pomáhá pro správnou funkci zraku, Beru jí necelý měsíc a poznala jsem, že když sundám brýle, tak mě oči tolik nebolí, když se dívám do dálky, když to srovnám s tím, co bylo než jsem začla ocutein brát..
  • Zajímavý článek, už delší dobu jsem si pohrávala s myšlenkou, že si nějakou výživu na oči koupím, mám totiž celkem silné dioptrie, takže si myslím, že by to nemuselo být marné... Po přečtení tohoto článku jsem se ptala na Ocutein Ginkgo i v lékárně a tam mi ho taky doporučili. Beru ho už asi 2 měsíce a prozatím jsem spokojená, lépe zaostřuji a oči nemám večer tolik unavené..
  • Toto jsou hodně zajímavé tipy, díky mockrát. Já jsem teda zkoušela brát všemožné i nemožné vitamíny, které slibovaly zlepšení zraku, ale v mém případě bohužel nic nepomohlo. Na dálku stále vidím velice špatně. Nakonec to dopadlo tak, že jsem si z https://www.hotovebryle.cz/ musela koupit dioptrické brýle. Díky nim alespoň konečně vidím normálně.

  • děda žral kilo mrkve denně a stejně byl slepej jak patrona *13* *9* *11*
  • Jenom tahaj prachy z lidí.
  • Ocutein Ginkgo je dobrý, užívám ho už přes 3 měsíce a jsem spokojená. Lépe zaostřuji, oči nejsou tak citlivé na ostré sluníčko a dokonce i lépe vidím:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit