Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No dlouho jsem netušila že probiotika opravdu posilují imunitu. Začala jsem je brát kvůli antibiotikám ale teď už je beru pravidelně zejména na imunitu, ale i trávení. Pěkně je to popsané tady https://www.probiotikus.cz/jak-posilit-imunitu/ i s dalšími tipy na podporu imunity. Ideálně to všechno zkombinovat dohromady.

  • Dobrý den, já chci poděkovat za tenhle krásný článek, protože jsem včera v lékárně dostala Biopron, chtěla jsem něco na podporu imunity a na trávení, protože jsem poslední dobou hrozně nafouklá. Pravdou je že moc nejím jogurty a podobné výrobky, takže probiotika které jsou v tom obsaženy moc přirozenou cestou nemám jak získat. Jsem velice zvědavá zda to opravdu pomůže. Nadchlo mě to, že jsem na tenhle přípravek nevyděla žádnou reklamu v televizi a přesto ho lékárnice preferovala, tak snad tobylo proto, žeje opravdu učinný!
  • Dobrý den, já se můžu určitě taky přidat k příznivcům probiotických doplňků kvůli posílení imunity, protože od loňska beru Biopron, který je přírodní a fast učinný, protože jsem od té doby snad krom menší rýmy vůbec nestonala... Teď akorát přemýšlím, jestli ho mám dát i synovi nebo jesli mu koupit přímo něco pro děti, marŤánky teda nechci, protože je v nic prý nějaký hnus, ale pro děti je toho dost tak nevím co vybrat....
  • Mě by v životě nenapadlo, že nějaký „prospěšný bakterie“ ve střevech můžou jakýmsi zvláštním způsobem ovlivňovat imunitu, ale fakt je ten, že ovlivňují :D Kupuju si na imunitu biopron forte už několik let a po všech těch zkušenostech si myslím, že můžu s klidem říct, že ta probiotika na imunitu vážně mají vliv, takže se naprosto ztotožňuji s tímto článkem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit