Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Ono záleží. Problematická pleť je prostě problém, na který ale nelze nahlížet jenom jedním způsobem. Prostě každý má tu problematickou pleť z jiného důvodu a pak je to na něm, zda si to bude diagnostikovat sám, případně zda se nějakým způsobem svěří do péče dermatologa. Za mě je teda cesta ten odborník, ale to je pak na každém. :) 

  • milacekpublika

    Podle mě to jsou docela fajn tipy. Já bych brala ještě něco na kuperózní pleť. Já tím sice netrpím, ale moje dobrá kamarádka a přítelkyně má bohužel toto chronické onemocnění česky nazývané růžovka. Já vím, že na to jsou nějaké přípravky, ale ona už toho vyzkoušela tolik, že se jí s ničím dalším už experimentovat nechce. :( 

  • macinan

    Myslím si, že moc dobré tipy. :-) To se určitě hodí. Co se líčení týče, tak já měla docela dlouho problém s výběrem očních stínů. Zkoušela jsem různé, ale nikdy jsem moc nebyla spokojená. Zatím teda asi nejvíc mi vyhovují tyto od Diora https://www.drogerie-24.cz/produkt/dior-diorshow-mono-ocni-stiny-90049/ Není to sice levná záležitost, ale stojí to za to. :)

    • Od Diora mám voňavku a ta je teda úžasná, ale jinou kosmetiku jsem zatím nezkoušela. Dík za tip. Každopádně já ale v poslední době fandím spíš přírodní kosmetice. Teď mě například hodně oslovil přírodní makeup od Biooo - https://www.biooo.cz/bio-kosmetika/liceni/ Znáte tu značku? Jestli ne, zkuste na jejich věci mrknout. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit