Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Jako prodávala jsem pár kousků přes Vinted a taky už bych to nechtěla absolvovat. Někdy si říkám, že by se mi více vyplatilo odnést to na charitu. Zrovna teď jsem si pořídila na jaro kraťasy a sukně Replay, tak si myslím, že pár kousků vyřadím. Ještě zkusím Marketplace na FB, ale tam mi to teď přijde taky úplně poťapaný, když každou chvíli píše nějaký fejk, který z vás tahá peníze. 

  • Já dříve zkoušela prodávat oblečení přes Vinted a musím uznat, že je to makačka. Po pár měsících mě to přestalo bavit pořád fotit, popisovat a tak podobně. Pak mi kamarádka doporučila tento eshop second hand: https://www.onlinesekac.cz/, který funguje i jako tržiště s oblečením. Tam se mi podařilo prodat několik kousků. Je to jednodušší a ušetří to spousty času.

  • Marže možná jsou jak prase, ale platy nic moc. A pokud si někdo potřebuje kompenzovat své mindráky na prodavačkách v obchodě, tak je ubožák a pitomec.
  • tak jak pisete,kamardka ma boutik a dobre NERVY ,kazde tricicko zaplati a drzi ho xkrat pri naceneni a aranzovani.Pak vtrhne tlupa Holandanu vse rozhazou ,zmrzlina ,pes, utrou si ruce do bilych veci a bez pozdravu odejdou.je tento nesvar asi z anonymnich hangaru samoobsluznych a CA ci HM.Neni to teda o prjmech lidi,ale o inteligenci.Cely den tem arogantim damickam nemuzete ani poradit ,berou vas jako sluzku.na druhou stranu je silene kdyz prodavacky ,,mobiluji ,, rikaji si jake to bylo vcera s Frantou anebo konzumuji uzenace s cibuli v Betty Berkly boutiku,nepozdravi a nemaji zajem o nic jen ja zabit pracovni dobu po svem!!
  • marze mate jako prase tak makejte kuze liny prodavacsky zakaznik si ty velky marze musi na nekom vybrat a bohužel je to presonal obchodu ne majtel dokavad cesi budou makat za pa supu tak se to holt nezmeni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit