Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo máte doma nebo ve firmě 3D tiskárnu? Kde do toho berete a rozumnou cenu tiskové struny? 

    • Já jsem je dříve kupoval jen po metráži, ale pak jsem našel obchod, kde je prodávají na cívkách. 

      • Kde ty tiskové struny teda berete jestli se můžu zeptat? 

  • milacekpublika

    Jako ono je to dost zajímavé. Kdysi jsem spolupracoval s jednou tiskárnou a bylo fakt podivuhodné, kolik různé tiskárny stojí a jaké typy tiskáren vůbec existují. Od malých domácích až po velké offsety. A hlavně pak třeba i to, jaká sorta lidí se o ně stará. A ti se mají fakt dobře a mají pořád dost práce. Třeba když jsme sháněli někoho, kdo vymění komutátorové DC motory Bühler. To jsem fakt zíral, kolik servisáků je. 

  • Ahoj, otevřela jsem menší firmu a potřebujeme tam hodně tisknout. Zatím máme jednu tiskárnu, která začíná blbnout, a tak bych ji chtěla nahradit. Které tiskárny jsou úsporné na tisku a spolehlivé? 

    • Já mám firmu doma, tedy horní patro mám jako kanceláře a je nás tu 7 na jednu tiskárnu, která to však všechno zvládá. Koupil jsem ji od HP, je super, že tiskárna sama dokáže objednat materiál, takže se nám ještě nestalo, že by se nedalo tisknout. 

      • Jakože je připojená k internetu a sama odešle objednávku? Co to je za tiskárnu, která to zvládá? 

        • Ano je to služba, kterou nabízí HP. Já jsem bral tiskárnu https://www.comfor.cz/periferie/tiskarny/multifunkcni-tiskarny/hp-smart-tank-720 , ale ono to všechno záleží na tom co chcete vlastně vybrat. Tahle je multifunkční barevná a dokáže tisknout opravdu rychle. Z elektra jsem bral už i něco před tím, líbí se mi, že i poradí, takže pokud si třeba s výběrem nevíte rady, tak se určitě zeptejte, taky jsem to dělal. 

  • Jako my, tiskárnu máme. Je to asi přežitek. Máme laserovou tiskárnu, protože to déle vydrží. Ale když si vezmu, kolik je služeb okolo na tisk. Každý v dnešní době, dělá tisk levně. Navíc kolik peněz dáte do náplní a kolik peněz za papíry. Přijde mi, že je to vlastně blbost, to mít doma.

  • ivanka386

    My doma používáme na tisk dokumentů klasickou laserovou tiskárnu. Finančně to výjde mnohem líp, než inkoustová, takže si nemáme moc na co stěžovat. Dost teď ale přemýšlíme i o nákupu 3D tiskárny. Manžel totiž nedávno narazil na tuto stránku https://sharplayers.cz/kde-hledat-3d-modely-pro-tisk-v-roce-2020/ přes kterou se dá dostat ke spoustě užitečných 3D modelů. 

  • Takové tipy příjdou celkem vhod. Tiskárnu doma mám, ale bohužel na tisk většího počtu dokumentů není úplně vhodná, protože to výjde docela draho. V současné době to řeším tak, že kdykoliv potřebuji natisknout větší počet dokumentů, tak si to nechám udělat u tiskařské firmy, protože to výjde o dost levněji. Velmi se mi v tomto ohledu osvědčila například tato tiskárna Tábor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit