Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to já teda nikdy. Sex mám hodně rád a život bez něj si asi neumím představit. Jen mám v poslední době trochu problém s erekcí. Můžete mi někdo poradit co vám na to pomáhá?

    • Nezkoušel jste už nějaké silnější prášky na erekci? Já popravdě už ani nevím, jak bych to bez nich zvládal. Proto určitě doporučím vyzkoušet kvalitní prášky na erekci a bude to ok uvidíte. 

      • Ty co používáte, tak vás to nikdy nezklamalo? Jaké prášky jste si teda pro sebe vybral? 

        • Já za sebe určitě můžu doporučit prášky na erekci https://supererekce.cz/3-lang , které teda musím říct, že fungují perfektně. Je zase pořádně tvrdý a silný. Prostě jsem si s ním už pak neudělal ostudu. 

  • Toto je hodně zajímavý průzkum. Vidíte a já bych to měl hned obráceně. Bohužel už jsem ve věku, kdy toho sexu se ženou nemáme tolik, jako když jsme byli mladší. Ne, že by nebyl vůbec, to naštěstí ne. Jen už to začíná trochu pokulhávat. Musím si tedy hledat "povyražení" někde jinde. Teď jsem například zkoušel erotické masáže a byla to naprostá paráda. Se ženou jsem se o tom bavil a té to naštěstí nevadí. Prý by to naopak někdy ráda zkusila také. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit