Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak kontryhel jsem snad ještě nikdy nevyzkoušel, ale co jsem si nedávno zkusil pořídit z těchto stránek zde, tak byl instantní bylinný nápoj citron a to byla teda naprostá paráda... Až mi přijdou peníze, tak si to určitě pořídím hned jak to bude možné, protože to byla naprostá smršť imunity a vitamínu a to je něco přímo pro mne :)

  • Mockrát díky za článek. Abych pravdu řekla, tak kdykoliv mám nějaký zdravotní problém, tak první věc, na kterou se obracím jsou právě bylinky. Čaj z kortyhele jsem ještě nezkoušela, ale mám doma několik bylinných směsí z https://www.milota.com/eshop/bylinne-caje-smesi-sypane-53 u kterých už mám vyzkoušené, že mě při nemoci nezklamou.

    • Mám to podobně. Dovedla mě k tomu teda hlavně moje žena, ta se narozdíl ode mě v bylinkách dost vyzná. Hodně jich i pěstujeme na zahradě. Některé se ale spíš vyplatí koupit už hotové například v kapslích. Já takto například začal asi měsíc zpátky brát kotvičník z https://eshop.guaranaplus.cz/kotvicnik a musím teda říct, že ty benefity pomalu začínám pociťovat. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit