Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zateplení fasády je opravdu velmi rozumné. Též jsem do toho šel a už teď první zimu to bylo hodně poznat při topení. Pořídil jsem hodně věcí potřebných k zateplení od https://www.topkraft.cz/ Mají toho spousty skladem, takže nám vždy vše rychle přišlo. 

  • Letos se konečně chystáme na zateplení fasády. Můžete mi někdo poradit prosím, jaké zateplení zvolit z hlediska rozumného financování a hlavně aby to i manžel zvládnul udělat sám? 

  • tomasperny

    Premiové je sice lepší, ale to neznamená, že je to praktičtější. Pořiďte si do dobře zatepleného bytu fasádu s nízkým prostupem vzduchu a najednou bydlíte v botanické zahradě plné plísně. Znám lidi, kterým takhle zplesnivěla plovoucí podlaha. No, jako každého věc, že ano. Já jim to říkal. A jak se jim pak hodila moje řezačka na laminátové podlahy, když dělali v celém bytě novou plovoučku. :) 

  • Zateplení se u nás dělalo v minulém roce. Hodně nám to teď šetří za topení. Navíc na tom opravdu nic není, bez problémů jsem to zvládnul udělat sám svépomocí. Sehnal jsem si levně lešení od firmy z Prahy  https://leseni.cz/ a pustil se do toho. 

  • milacekpublika

    Tak premiové je vždycky lepší, nebo ne? :) My třeba mám super vinylovou podlahu od https://www.floorforever.cz/ a taky si myslím, že jsme si měli raději připlatit a koupit si něco pořádného. Ono to člověk pak prostě ušetří někde jinde. Tak to platí všeobecně a tak nějak vlastně se vším. ;-) 

  • Je to už asi  9 let co máme na domě udělanou fasádu. Po těch letech už opravdu hodně potřebovala renovaci nebo alespoň to jsem si myslela, že tu renovaci potřebuje. Kamarád mi pak nakonec doporučil firmu https://nateryfasadcz.cz/sluzba/myti-fasady/ , která se specializuje na mytí fasád. Díky tomu vypadá fasáda jako nová a nemusel se nic předělávat. 

  • Tak já si myslím, že to není jenom o tom si nechávat vytápět nebo dělat nějakou dobrou izolaci, ale je to hlavně i o tom, čím doma topíte... Třeba my jsme se rozhodli jít spíše cestou jako jsou tepelná čerpadla a nemůžeme si to vynachválit, jaká je to naprostá bomba :)

  • Dobře zateplený dům s kvalitní izolací je dobrou investicí. Neméně důležitá je fasádní barva která pokud po pár letech vybledne, dokáže zkazit celý dojem i z jinak velmi kvalitního zateplení. Velmi kvalitní a stálobarevné jsou minerální fasádní barvy, které se vyznačují výbornou prodyštností a především bezkonkurenční stálobarevností. Keim výrobce fasádních barev je zárukou Vaší dlouholeté spolehlivosti.

  • Také jsme nedávno dělali novou fasádu a musím říct, že na spotřebě topení to jde opravdu znát. Trošku jsme se této rekostrukce obávali, ale nakonec to dopadlo dobře. Vše jsme totiž dělali svépomocí a s ne moc velkými zkušenostmi. Mám však rád výzvy a tak jsem si na https://www.scaserv.cz/ koupil lešení a s chutí se na práci vrhl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit