Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Saunování je super, ale domů bych saunu nechtěla. To mi přijde jako zbytečně vyhozené peníze a ta režie sauny taky není nic levného. Leda, že by se v ní dalo topit dřevem. Toho máme totiž hodně. Topíme v akumulačních kamnech , která nám to doma vytopí tak akorát. Žádné vedro, ani zima. To mi vyhovuje :-) .

  • Chodil jsem do sauny pravidelně nebo jsem se o to alespoň snažil chodit tam pravidelně. Po tom co začala pandemie jsem tam chodit přestal a nějak už se k tomu režimu nemohu vrátit. Rozhodnul jsem se proto si koupit saunu domů. Máte někdo zkušenost? Kupoval jste si domů někdo saunu? 

    • Jak velkou saunu chcete vybrat? Je to asi rok, co jsem domů vybral velkou saunu, kam se vleze celkem bez potíží i 6 lidí. Vybral jsem nádherně osvětlenou saunu, která je z masivního kvalitního dřeva. Vypadá opravdu pěkně. 

      • Šest lidí? Tak to je tedy opravdu dost. Můžete mi prozradit, kde a jakou tu saunu jste kupoval? Za kolik jste takovou saunu koupil? 

        • Vybral jsem finskou saunu https://www.marimex.cz/finska-sauna-marimex-sisu-xxl/ , kde její maximální teplota se pohybuje okolo 70-90° Doporučuji se podívat hlavně na jejich stránky, kde saunu najdete. Opravdu perfektně rozdělený prostor tak, že tak má každý své pohodlí 

  • sanskrybastr

    Tak toto můžu jedině potvrdit. Já mám doma saunu už asi dva roky a abych pravdu řekl, tak si vlastně ani nepamatuji, kdy jsem byl naposledy nachlazený. Přikládám to právě pravidelnému saunování. Je ale pravda, že výroba saun není zrovna levná záležitost a ne každý si může dovolit mít saunu doma. 

  • ivanka386

    Jojo, sauna je opravdu výborná věc. Mohu jedině doporučit. My si jednu domů pořídili před dvěma lety od https://www.saunaproject.cz/ a nemohu si ji vynachválit. Hlavně přes zimu ji využívám prakticky pořád. Je ale pravda, že teď jsem si dost oblíbila i saunování v létě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit