-
Ty tantra masáže jsou super, taky jsem na tom už párkrát byla. Jinak to, jaké to je být bez sexu teď zrovna prožívám. Máme totiž s manželem v posteli takové problémy. Už to trvá několik měsíců. Týká se to hlavně jeho erekce. Nesetkal jste se s tím náhodou? Já jsem se dívala, že dnes už na to existuje spousta přípravků. Slibně vypadá například kamagra. Nemáte náhodou zkušenost?
-
To si vážně nedovedu představit, že bych byl zcela bez intimního života a sexu. I když jsem byl sám, tak jsem chodil na tantra masáže do jednoho studia a užíval jsem si. Podle mě to k životu prostě patří a kdybych měl partnerku, která by nestačila mému apetitu, tak si myslím, že by to byla velká překážka v našem vztahu. ;-)
-
Na sex jsem taky říkala celkem dlouho "Ne, děkuji", až to začlo manželovi vadit, tak jsem s tím začla něco dělat, protože mi došlo, že to není asi normální. Na internetu jsem narazila na Arginmax pro ženy, vždycky jsem si myslela, že se vyrábí Arginmax jen pro muže. Rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Asi po měsíci uživání jsem zaznamenala změnu, nebyla jsem tak náladová, a hlavně měla jsem chuť na sex a se zvlhnutím jsem už taky neměla problémy. Teď se milujem tak 4x týdně a oba s manželem jsme spokojeni.