Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nevím. On už nemůže a ona toká. Co dál?
    • Good night! *1*
  • Je důležité, abyste jej po této masáži nechala minimálně pět až deset minut v klidu ležet a odpočívat...

... donesla mu pivo, roztahala retko a pustila fotbal *1*
  • Chodíte někdo nakupovat do sexshopu? Dárky? Přemýšlel jsem, že bych zkusil přítelkyni potěšit pod stromečkem nějakým tím erotickým dárkem. 

• No dárky pod stromeček to je jasná věc, ale rozhodně teda nechodím do sexshopu osobně. Našel jsem si totiž online obchod, kde mají velký výběr těchto hraček a dobré ceny. Po objednání na to nemusím dlouho čekat a navíc to posílají velmi diskrétně. 

• Kde teda nakupujete? Asi bych to také raději objednal takhle online, abych nemusel někde chodit osobně. 

• Tak to je jasné, já bych prostě taky nešel nikam osobně, asi bych se dost styděl. Podívejte se na stránky obchodu https://e-kondomy.cz/ Najdete tam fakt mega výběr a mají to skladem. To znamená, že nemusíte dlouho čekat a doručí vám to rychle. 

• milacekpublika

Jako to bych si klidně nechal líbit. Už jsem dlouho sám a bez ženy, takže takovéhle intimnosti bych klidně ocenil. :) Vlastně je pravda, že taková erotická masáž pro muže by mě mohla přivést na jiné myšlenky, trochu rozptýlit a celkově povzbudit. Znám v Praze jeden masážní salon, kde jsou fakt profesionální a není to klasická "cesta kolem světa", tak nad tím popřemýšlím. ;-) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit