Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky menstruačnímu kalendáři v chytrých hodinkách mám dokonalý přehled. Model https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-stribrna-s-kovovym-reminkem/ mi připomene, kdy se blíží další fáze cyklu, což je pro mě nesmírně užitečné. Kromě toho sledují i moje denní aktivity, což mě motivuje k pohybu. Hodinky jsou spolehlivé, funkční a navíc vypadají skvěle na každé příležitosti.

• Pokoukala jsem po netu a trikotýnky našla. *14* Zkusila a bezva sedí. Hlavně se jen přemáchnou v ruce a hned jsou suché. Nejdéle schnou ty gumky. *14* , ale to je drobnost.
  • Dík za tip, je to paráda. Opravdu sedí a hlavně vše pevně drží tam, kde to má být. *4* Dokonce si je objednala i má kolegyně pro svého otce, který má inkontinenci a síťované gatě jsou na nic.
  • Čauky a a díly za radu. Už jsem si je pořídila. Koupila jsem hned čtvery a točím je. Trikotýnky na mé bídné dny jsou fakt bezva. *14* Už jsem je doporučila i kámošce.
  • Mám tak silnou menstruaci, že si na noc beru až dvě vložky a stejně ještě často umažu prádlo. Na adrese www.trikotynky.cz jsem si objednala pevné silonové kalhotky s klasickou měnitelnou gumičkou. Jsou moc fajn. Sice žádná velká paráda, ale případné skvrny z nich při praní snadno zmizí. Kalhotky sice rychle schnou, ale mám koupené raději troje a mohu je operativně střídat. Dozvěděla jsem se o nich jen náhodou a už mi slouží 4 roky a nemohu si je při svých bídných dnech vynachválit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit