Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Viděl jsem jedno svatební video z řecké svatby a teda musím vám říct, že Řekové se skutečně umí bavit. Spousta tance, hudby, alkoholu... Prostě divočina. Ale líbilo se mi to. My jsme měli taky veselou svatbu, kde jsem chtěl, aby se fakt všichni bavili, tancovali a pili. :-) Ale samozřejmě to musí být s citem. Není potřeba se zbořit, je potřeba se bavit. :-) 

  • macinan

    Tyjo, taková svatba v Řecku by se mi teda moc líbila! :-) To musí být romantika. Na druhou stranu i u nás se dá zařídit pěkná svatba. Já se  například vdávala na zámku a to bylo taky nádherné. Nikdy na to nezapomenu. Cítila jsem se jak princezna v pohádce. Tomu ale dost pomohly i překrásné svatební šaty, které jsem měla. :)

  • Já jsem měla svatbu na Santorini a byla to tam velká nádhera, ještě vás upozorním, kdo chce mít svatbu na zahraničí obrátit se určitě na nějakou agenturu a nezařizovat si to sám. radši si připlatit a mít všechno v pořádku a platné manželství.
  • Ja jsem rozhodne pro! Svatba v zahranici a primo v recku by se podle me libila vetsine nevest :) je tam krasna priroda a v lete to tam musi byt jako v pohadce :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit