Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravý člověk je ten, který mj. nemá problémy psychického rázu včetně stresů. Současný společenský systém vytváří na mnoho lidí soustavný tlak, který je až nesnesitelný, zejména existenční potíže psychiku mnohých lidi doslova drtí. Nejde jen o žaludek a další snesitelné potíže psychosomatického rázu, zejména jde o devastaci kardiovaskulárního systému, lidové rčení o situaci "na infarkt" má zatraceně realistický základ. Systém je ve své podstatě zvrácený. Aby se mohlo pár lidí napakovat a užívat si, musí mnoho lidí obětovat na oltář jejich blahobytu a spokojenosti své zdraví a někdy i své životy. Však úmrtí z titulu selhání oběhového systému je nejčastější příčinou smrti. Naše společnost není vyspělá, nachází se stále v raném, resp. dětinském stádiu. A problémy pozemské civilizace bobtnají a kupí se...
    • mun.go

      "Aby se mohlo pár lidí napakovat a užívat si, musí mnoho lidí obětovat na oltář jejich blahobytu a spokojenosti své zdraví a někdy i své životy."

      Cílem je přesvědčit tu chudší většinu, že vlastně pracuje ráda a obětování sebe sama je vhodný způsob, jak projevit hornímu jednomu procentu svou nehynoucí vděčnost.

      PR oddělení pilně vymýšlejí pro masy spoustu drahých hraček, které prostě musí mít - musí si je koupit, protože už to mají všichni okolo. 

    • Naprostý souhlas. Naše společnost je stále přespříliš materialistická a složená převážně z jedinců nesamostatných, kteří potřebují, aby je někdo vedl za ručičku, říkal co mají a co nemají dělat, říkat, myslet si a jimž stačí jim ukojení základních biologických potřeb. To je ten důsledek půlstoletí vlády "budovatelů" hnědého a následně mnohem zákeřnějšího rudého socialismu a tím devastace morálních a jiných hodnot vytvářených v Zemích Koruny České po staletí. A bude to otázka generací, než se ty socialistické škody podaří napravit. Pokud se to vůbec podaří, jestli dřív jako národ nepřestaneme existovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit