Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ideální pohyb si může každý zvolit sám. Jestli chcete hubnout, tak jde hlavně o to začít správně spalovat kalorie. Aby spaloval správně, tak to si řídím díky tomu, že jsem si pořídil chytré hodinky, které dokáží měřit kalorie https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-5-pro-stribrna-s-kozenym-reminkem-silikonovy-reminek/

  • Na nákupní rádce se můžete podívat na stránkách https://www.fitham.cz/nakupni-radci Já jsem od nich kupovala rotoped, běhací pás, cyklotrenažér, posilovací věž, činky a další drobnější vybavení. Najdete u nich kvalitní posilovací stroje, kterými vybavují i posilovny. 

  • Co jste všechno do domácí posilovny pořizovala? Asi bych také potřeboval nějakého toho nákupního rádce. Kde to mají? 

  • Manžel předělal suterén našeho domu a já jsem měla na starost vybrat posilovací stroje. Vybírala jsem vše z obchodu, kde mají i nákupní rádce, podle kterých je výběr vybavení do domácí posivlony hračkou.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

  • Ahoj, přemýšlel jsem, že bych si doma zařídil posilovnu, protože moje váha je čím dál horší. Před pandemií jsem pravidelně chodil do posilovny, ale teď už se nějak nemůžu odhodlat. Chtěl bych cvičit doma, abych mohl cvičit kdykoliv mě napadne. Máte zkušenost, které posilovací stroje jsou pro domácí cvičení nejlepší? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit