Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Tak z toho má člověk vždycky velkou radost. :) Nejvíc se toho najde při rekonstrukcích a stěhování. S tím máme zkušenost velkou. Zrovna nedávno jsme dělali pokládku vinylové podlahy takže všechno muselo z obýváku ven. A jaké bylo překvapení, když jsem našel dávno ztracené druhé klíče od auta. Holt si dcerka hrála a nějak se jí podařilo nacpat je mezi matrace u gauče. Ale takovým způsobem, že bez toho, aby se tam gauč obrátil, bychom se k nim zkrátka nedostali. Je to prostě šikulka. :D 

    • Taky se občas divím co se nám doma podaří najít za poklady. Jinak to s tím ztraceným prstenem se stalo asi rok a půl zpátky mé ženě. Také jsme kvůli tomu museli obrátit polovinu bytu vzhůru nohama. Ony se přecejen takové zásnubní prsteny docela špatně hledají. Není to zas tak velké a snadno se to přehlédne. My ten její ale nakonec našli. :)

  • tarpedivan

    No jéé, to muselo být radosti. My doma před časem řešili něco podobného. Jen v našem případě to nebyl snubní prsten, ale stříbrné náušnice, co jsem před rokem koupil přítelkyni. Za žádnou cenu jsme je nikde nemohli najít. Už jsem dokonce začínal hledat na internetu stříbrné šperky, že bych jí koupil nové. Nakonec se ale naštěstí našly. :-)

  • ivanka386

    Hezký příběh. Úplně si dokážu představit tu radost, kterou musela zažívat, když ho našla. Nicméně, já si myslím, že zásnubní prsteny jsou jednou z věcí, kterou by člověk měl střežit jako oko v hlavě. Já to tak alespoň dělám, proto by se mi nikdy nemohlo stát, že bych svůj prstýnek ztratila. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit