Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžete mi někdo poradit, jakou podlahu pořídit okolo bazénu? Co vypadá opravdu dobře a hlavně tam taky dlouho vydrží? 

    • Také jsem opravdu dlouho dumala a špekulovala nad tím, jakou podlahu okolo bazénu a nakonec jsem se rozhodla pro dlažbu. Konkrétně pro dlažbu z travertinu. Mám ráda přírodní materiál, a tohle se mi opravdu hodně líbí. Mohu doporučit https://piedra.cz/vzornik/travertin

  • Vlastně mě moc nepřekvapuje, že je něco takového možné. Dnes už jsou ty technologie podlah tak daleko, že je s nimi možné dělat všechno možné. Věděli jste například, že existují živé vinylové podlahy, které se dokáží samy opravit? Já ne, dočetl jsem se o tom tady. Pokud ale někdy v budoucnu budeme dělat nové podlahy, tak do něčeho takového určitě půjdu. 

  • Teda, to je nádhera! To my bohužel nemáme. Před pár lety jsme si ale pořídili pěkný přelivový bazén k nám na zahradu. Sehnali jsme ho za super cenu tady: https://www.albixon.cz/bazeny/prelivove/S tím si nejspíš budeme muset vystačit, protože podlahu, která se mění na bazén by nám s dětmi asi manžel nedovolil... :D Ale teĎ beze srandy! Pořídit si bazén bylo snad nejlepší rozhodnutí, co jsme s manželem za poslední dobu měli. 

  • milacekpublika

    Musím se zeptat, k čemu je to vlastně dobré? Jako vábnička na návštěvy? Dovedu si představit tu obrovsky náročnou údržbu, která se s tím váže. A taky náklady. My máme doma všude koberce Breno a ta podlaha je taky pěkná. Kromě toho to je navíc teplé, takže je pěkně teplo od nohou, což já hodně oceňuji teď v zimě, když jsem doma na home office a nemusím tolik zbytečně topit. ;-) 

  • No my s manželem máme v plánu koupit obdélníkový bazén a chci se zeptat, jestli je tam nějaký zásadní rozdíl mezi kulatým a tímto? V čem je popřípadě lepší? Budu moc ráda za veškeré rady a doporučení :)

  • člověk někdy ani pořádně není schopen uvěřit tomu, co jiní lidé dokážou vymyslet. Většina věcí v těchto drahých mi přijde až zbytečná. Tady podlaha měnící se na bazén, jinde okna, která se zasouvají do země... To nám stačí klasická vinylová podlaha a otevírací okna, a jsme spokojeni :)

  • Zajímavé. A jak tam je řešené čištění vody? Přesněji skimmer. My právě s manželkou vybíráme skimmer a zajímalo by mě, jak to mají vyřešené  v takovém luxusním sídle. Ještě bych měl dotaz, zda na webu https://www.svetrelaxu.cz/magazin/bazenovy-skimmer-jako-prvni-ucinne-misto-zachyceni-necistot-v-bazenu/ je vysvětleno vše co potřebuji vědět ohledne skimmeru. Děkuji
  • ivanka386

    Tak to je opravdu úchvatné a tají se mi z toho dech. Trochu mi to připomíná lázně v Budapešti. No my máme bazén klasický venkovní a taky jsme spokojeni. Letos na něj budeme řešit asi zastřešení. A už vidím, co by mi na to řekl manžel, kdybych přišla s tímhle návrhem – nepraktický, drahý, to si radši koupím nový barák než bourat tenhle. :D 

  • macinan

    To vypadá suprově! My už nějakou dobu na zahradě také máme bazén, ale ten klasický. Teď jsme ale s mužem začali přemýšlet nad tím, že bychom si k němu koupili i vířivku. Asi nejvíc by se nám líbila taková ta nafukovací. Koukala jsem na ně nedávno tady http://www.virivkynazahradu.cz/ a překvapilo mě, že vlastně nejsou vůbec tak drahé

  • Myslím si, že daleko lepší je v takovém případě použití zastřešení, díky kterému se voda v bazénu pěkně zahřeje a zároveň zůstane čistá. My jsme si ji před nedávnem pořídili z https://www.albixon.cz/zastreseni/  a jsme naprosto spokojeni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit