Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Já vím, že mi tady teď spousta lidí řekne, že sto lidí znamená sto chutí, ale tohle se fakt někomu líbí? Vždyť je to kýč jak bič. Jako nic proti ničemu. Taky jsem občas trochu výstřední. Ale domů se mi to teda nehodí. Máme klasickou plovoucí podlahu, využili jsme k tomu stahovák Pinie a jsme teda maximálně spoko. A víte proč? Protože je to mimo jiné taky funkční.

  • Nic proti korálkům, taky je doma máme a s dceru hodně tvoříme, ale todle by na mě bylo moc. Chápu, že má každý nějaký vkus, tak jestli se to paní fakt líbí, tak proč ne. My máme různě barevné i velké korálky, tak jsem na ně koupila zip sáčky z https://www.rajapack.cz/sacky-plastove-nadoby_C20.html , abychom korálky už tolik neztrácely :-D . Dřív jsem je měla v krabičkách a obyčejných sáčkách a korálky byly všude :-D .

  • Nevím no, mně by se asi takováto kuchyň moc nelíbila. Taky se teď chystám pustit do zařizování kuchyně, ale v mém případě se bude jednat o trochu jinou kuchyň. Chceme si s mužem otevřít takové malé bistro, tak se chystáme zařizovat kuchyň v něm. Gastro vybavení už máme nakoupené, teď to jen chce všechno dát dohromady. 

  • milacekpublika

    Jako je to pěkné, ale k čemu? V dnešní době, kdy je největší trend minimalismus si olepím kuchyň korálky? No dobrý, asi jo... Moc to nechápu. My jsme si teď kupovali nový stůl a nakonec u nás vyhrála jídelní souprava. Ale volili jsme hlavně tak, aby to bylo co nejkompaktnější a nejuniverzálnější, co se týče designu. Tyhle módní výstřelky jsou prostě divný. 

  • Tyjo tak to muselo dát pěkně zabrat. To si ani nedokážu představit. Ale rozhodně zajímavé. My zrovna nedávno dokončili rekonstrukci naší kuchyně. Ze všeho nejvíc tam bylo potřeba koupit novou linku a hlavně dřez. Ten starý už totiž vypadal strašně. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit