Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivanka386

    O této paní jsem teda nikdy neslyšela, nicméně musím uznat, že její šperky vypadají opravdu nádherně a hlavně originálně. Já sama mám například velkou slabost pro originální náušnice. Problém je v tom, že takové se občas dost špatně shání. Právě proto jsem velmi ráda, že se mi podařilo najít tento obchod: https://www.piw.cz/ Tam takových totiž mají spoustu. :)

    • macinan

      Určitě s vámi souhlasím. Najít originální náušnice je dnes docela problém. Ten obchod, o kterém píšete ale nevypadá špatně. Jestli pro vás ale můžu mít jeden tip, tak až zase budete shánět, tak zkuste mrknout třeba i sem: https://www.sperkovo.cz Právě tam se mi už několikrát povedlo sehnat moc pěkné náušnice. :-)

    • Díky za tip na tu stránku. Už několik týdnů přemýšlím nad tím, že bych své ženě koupil k Vánocům nějaké náušnice a koukám, že tam jich mají víc, než dost. Když jsem se po nějakých díval na internetu, tak se mi ještě dost zalíbily takové skleněné náušnice, které jsem našel tady: https://www.srdcetvor.cz/obchod/mikrosvety/nausnice/ Ty mi také příjdou dost originální.

      • Jestli pro vás můžu mít jeden tip, tak zkuste mrknout třeba i na Brasty. Tam mají také hezké náušnice. Sama odtud několik náušnicí mám. Teď mám hodně v oblibě třeba tyto: https://www.brasty.cz/guess-nausnice-ube28067 Právě ty jsem od muže dostala k Vánocům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit