Přejít na výpis diskuzí
Vinohradské divadlo asi povede Tomáš Töpfer
18.1.2012 | Danica Klein
10 příspěvků
-
Pánové musí si rychle nahrabat protože určitě platí min.daň. To máme za naše peníze pěkné zástupce.Když to tak pozoruji tak Bůh nemůže existovat jinak by se na to nemohl dívat.
-
mno, když majitel soukromého divadla se stane ředitelem státního dívadla.. evokuje to jen jedno... to co se dělo celou dobu s průmyslem..... tuuuuu nelllyyy... nezdá se vám
ale co si pražáci udělají --- budou mít... jejich věc. Akorát je potřeba zrušit dotace z fondu ministerstva kultůůůůry pro soukromá díííívadla... měsro ať si utrácí svoje peníze za co chce... jejich věc... -
TÖPFER, Heřmánek, Suchařípa určitě naši nejlepší herci hihihihi *1*
-
Jak se mi zdá, tak nejlepší je dostat do politiky a na různé jiné, významné, místa komedianty, spisovatele a jinou tu bohémskou chamraď.
-
Zase on ! A co naše Sára?
-
Senátor, herec , režisér, restauratér, no.... Fidlovačka žádný hněv a žádná rvačka. Já bych ho viděl jako presidenta. *1* Ta neskutečná drzost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
To jsem zvědav jak to skloubí s funkcí senátora, a nebo se na senátorství vykašle? Zřejmě ne, protože tam má prachů o kterých se může obyvatelům této republiky akorát zdát.
-
Proti židům nic nrmám
-
Člen ODS, senátor, podnikatel a žid....... *5*
-
Hmm, a co má bejt ? Za soudruhů rektální aplinista, nyní taky, holt, je to hérec