Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Suprově napsané, naprosto souhlasím. Já jsem hrozně ráda za vztah, který s manželem máme. Jsme každý úplně jiný a občas nám to kvůli tomu trochu zaskřípe, ale vesměs spolu žijeme harmonicky. Důležité je podle mě také umět spolu mluvit o problémech. My teď například měli takový problém v posteli a došli jsme k tomu, že bychom rádi zkusili něco nového. Tak jsme se rozhodli vyzkoušet erotické masáže Praha.

  • Zdravíčko Mluví se o tom, že vznikla nová možnost, jak vydělávat z domova, velice snadná na pochopení... Pro mě to je skvělá možnost výdělku a je to až neuvěřitelné.. Nad poměry si díky tomu sice zatím nežiju, ale dokud můžu, tak to dojím, co to jde. Více info na http://www.Recenze-Plus500.cz
  • Zbytečné kecy, to si musí každý řešit sám. Jedině na vlastní zkušenost ostatní dají a ne na rádoby chytré řeči. Vztah je o sladění povah, emocí, přitažlivosti, způsobu života, ale i žebříčků hodnot (který ženy většinou skrývají a pak se nestačíme divit, když už je pozdě). Zamilovanost se nedá předstírat a která hodně tlačí na pilu, ta má priority zjevně jiné. Dnešní generace je rozmazlená, styk s běžným životem a životem v páru je pro ně šokem, často prvních 10 let (než jim opadne ta mladistvá přitažlivost), mají své egoistické představy a nejsou schopny soužití ve dvojici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit