Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ovšem,ne ale med ten dnešní že ! *7*
  • Nevím,zda mám na blbost redaktorů tiscali reagovat,ale mohu souhlasit,že nemed z EU je špatný.Nevím kolik špinavých peněz dostal pan slovutný redaktor za tento článek ve prospěch Zentivy,chemického podniku s nereálně předraženému prodeji léků.Můj děda byl včelař tak vím o tom své a úcta ke včeličkám byla tak velká,že je měla moje matka jako heslo na vázaných vkladech než jí je znehodnotili komunisté.Já naštěstí vyrůstal v socialismu,kde vše bylo poctivé vč.toho medu a kvalitní máslo bez 50% vody jako teď ,na poctivý chléb udělalo své ve prospěch našeho zdraví pracujících.Dnes,když musím jíst splašky EU tak se nedivým,že každá třetí žena má rakovinu.Ale mám štěstí,že mám možnost jíst kvalitní med,brambory,maso a ostatní produkty.
  • Ja jim med holy, lzickou misto sladkosti. Davam si ho do jogurtu,caje i kavy. Mesicne tak spotrebuji cca litr medu.
    Zajimal by me vas nazor. Vim, ze vseho moc skodi, ale me tohle uz drzi tak 5 let a porad nevim jake kladne ci zaporne stranky me holdovani medu ma...
    Mate nekdo take podobnou "nerest" s medem?
    • já taky to dá rozum *6*
    • Mám a kor v dnešní slotě.Musí být kvalitní od slušného včelaře,který nesmí být v ODS.Pak bych měl obavu.Jinak ho v klidu baštěte.
    • Poznamka: Konzumuji takhle pouze kvalitni med od vcelare
  • Já si nechávám dovážet med až z jižní kréty, tam bydlí má rodina a ten med je naprosto úžasný. Je vlastně skoro jen z bylinek..v obchodě bych si ho nikdy nekoupila. už hodněkrát nás dostal z nachlazení..pro jistotu na toto roční období kupuji a užívám s manželem ještě Hlívu ústřičnou 800mg..ta je dost silná a podporuje nám imunitu, takže jsme zdraví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit