Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta "slečna" nemůže být psychicky v pořádku, když tohle udělá. Takže minimálně psychiatrické vyšetření a bez trestu by taky uniknout neměla. Minimálně nějaké veřejně prospěšné práce. Mně se zase líbí, že se to v Americe řeší. U nás se neřeší vůbec nic.
  • Mysli ze se to neda srovnat na stoprocent se stredovekem, ale tehdy vas mohl taky kdokoliv obvinit ze jste carodejnice... a kdyz ste meli stesti tak vas ani moc nemucili, jen dali jen do prouteneho kose ktery spustili do vody... kdyz ste se utopili byli jste nevinni, a kdyz ste vyplavali byli jste carodejnice a pak vas zabili. Soucasny svet svym pravnim systemem smeruje zpet do stredoveku! To je jen zoufale varovani.
  • Domnívám se, že i u nás je dost "žalobců" co by měli podobný přístup k problému. V honbě za senzací a zviditelněním ne jeden udělá cokoliv, i blbost, za kterou se poto stydí celá jeho rodina
  • Dva roky je blbost - za křečka. Dva roky je blbost za psychicé týrání dítěte, pokud se to odbylo zabitím křečka. Víkend v kleci na náměstí. To by byl výchovnej trest, kterej by daňový poplatníky stál 16,50 s DPH. Zlatej středověk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit