Přejít na výpis diskuzí

Zahrada jako celek

15.10.2013 | red
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    To je vlastně docela zajímavý a tady na diskuzích opomenutý text. Já si dovolím souhlasit, protože mi přijde, že spousta lidí nad zahradou jakožto celkem právě neuvažuje. Já když plánoval zahradu, tak jsem řešil všechno a ne jenom jeden kout. Od stínění kolem pozemků a zahrad až po rozvody vody a to, jak a kde budu sekat. Dalo to sice práci a hodně plánování, ale teď mám zahradu, která zabere minimum práce a přitom je vysoce funkční. :) 

  • Já na zahradě trávím poměrně dost času, protože miluji zahradničení a navíc máme krásnou terasu, ze které je na zahradu moc krásný výhled. Pořídil jsem si proto houpací křeslo a z terasy v něm občas pozoruji život co naší zahradě je.

    • Ta nejlepší investice do zahrady u nás byl zahradní domek. Máme malou garáž a kvůli nářadí jsem nemohli ani pořádně zaparkovat auto.

  • macinan

    Skvěle napsané. Pro mě v poslední době zahrada především místo, kde si můžu odpočinout. Hlavně teď na jaře a přes léto na zahradě ráda trávím spoustu času, pečuji o květiny atd... To mi připomíná, že bych si letos možná už měla konečně koupit nějaká nová hnojiva, ať mi zase všechno hezky kvete. :-)

    • ivannavratil386

      Jo tak to máme dost podobně. Taky beru práci na zahradě spíš jako odpočinek. Je ale pravda, že občas to může být pěkně namáhavé. Zvlášť tedy pokud člověk nemá to správné zahradní nářadí. To já už teď naštěstí mám. Povedlo se mi ho sehnat z https://www.elimstore.eu/cz takže díky tomu mi teď jde práce na zahradě hezky od ruky. :)

      • Mockrát díky za tip na tu stránku. Nějaké zahradní nářadí by se mi celkem hodilo. V první řadě ale musím vyřešit problém s prorůstáním trávníku. Už jsem se díval po různých možných řešeních a docela se mi zamlouvají takovéto neviditelné obrubníky: https://www.agrotex.cz/katalog/dle-ucelu/obrubniky_271 Nemáte náhodou zkušenost?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit