Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, my se chystáme zateplovat kompletně dům. Potřebujeme poradit, kde na to sehnat nějak rozumně materiál za dobrou cenu? Co myslíte? 

    • Zkuste se podívat online, třeba hmoždinky talířové se mi podařilo objednat za super cenu. Někdo si řekne, že je to zanedbatelná položka, ale v tom množství to tak rozhodně není. 

      • A kde se vám to podařilo objednat za tu dobrou cenu? Můžete mi teda prosím poradit, kam se tak podívat? Kde se to dá koupit nějak rozumně? 

        • Můžu poradit se podívat na stránky e-shopu https://www.1122.cz/ Najdete tam spoustu věcí na stavbu nebo rekonstrukci za fakt pěkné ceny a hlavně mají zboží skladem, takže na to nemusíte dlouho čekat a to je taky super. 

  • milacekpublika

    Tohle byl jeden z požadavků, který jsme měli, když jsme si nechávali dělat návrh koupelny na míru. Relativně malá místnost s oknem a odvětráváním, ale prostě jsme chtěli, aby ta část domu dýchala. Nebyli bychom první ani poslední, kdo pak bojovali s plísní. Dokonce znám případ, kde to skončilo oboucháním omítky a použitím nějaké šílené hydroizolační injektáže za spoustu peněz. To na to radši budu myslet hned na začátku projektu a budu v klidu. 

  • Zdravím, my jsme se také nedávno rozhodovali na nějakým chytřejším zateplením naší chatrčky a rozhodli jsme se pro to, že si pořídíme nová plastová okna. Ty jsme si pořídili z těchto stránek a tedy veliká paráda. Ono člověk častokrát ani neví, odkud vítr vane a to doslova a přitom je to často jen problém špatně těsnících oken :-)

  • Já jsem zvolil vatu, tak nějak tomu věřím víc než klasickému polystyrenu. Navíc jsem si zateplení dokázal udělat kompletně svépomocí. Půjčil jsem si za dobrou cenu v Praze lešení od https://leseni.cz/ a pustil jsem se do zateplování. Za 14 dnů celé hotové. 

  • Při zateplení chci řešit i výměnu oken. Kdo mi poradíte, jak vybrat kvalitní nová okna? 

    • Máme plastová okna, se kterými jsem velmi spokojená. Máme totiž v domě okna, která mají velkou rozlohu a taky několik členění. Perfektně na sebe vše sedí a doléhá. Pořídila jsem je s manželem za rozumnou cenu od https://www.pksokna.cz/ Podařilo se nám získat rychle i cenovou nabídku díky tomu, že jsem jim poslala projekt domu. Velice dobrá komunikace s nimi a okna rychle hotová. 

  • ivannavratil386

    Tak to zní skvěle. My právě zateplení dělali před pár lety, ale o tomto jsem bohužel nevěděl. Myslím si, že právě kvůli zateplení teď máme doma problémy s plísní. Slyšel jsem ale, že se jí lze zbavit pomocí ozonu, viz https://www.ozonovani.cz/plisen-v-byte/ Nemá s tím náhodou někdo zkušenost?

  • Důležité je mimo zateplení i správně vybrat barvu, která umožní dýchat. Já jsem si vybrala kvalitní barvy a pak jsem si našla i firmu na malování https://vyklizenihradeckralove.cz/ Díky tomu interiér hodně prokouknul a vypadá to celé úžasně. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit