Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak pokud je pěkné počasí, tak je dobré sportovat po celý rok, ne jen na jaře. Já jsem se například začátkem tohoto roku dal na běhání a chodím běhat pravidelně vlastně skoro celý rok. Ani jsem nečekal, že to vydržím tak dlouho. Nicméně pokud chodí člověk běhat takto často, určitě se hodí investovat například i do nějakých suplementů. Hodně užiteční pomocníci jsou například i tzv. ochranné nápoje

  • Ahoj, měla bych takovou otázku na všechny z vás, které chodí běhat. Posloucháte při běhání nějakou hudbu? Já to právě zkoušela a je to super, ale bohužel mám jen drátová sluchátka, což je dost nepraktické. Chtěla bych tedy nějaká fitness sluchátka. Nemáte náhodou nějaký tip jaká vybrat? Díky moc. :)

  • Z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že pohyb opravdu chmury zahání. :) Jen musíte najít ten správný. Mně třeba vyhovuje kolo. Začala jsem na něm po letech zase jezdit letos začátkem roku a je to naprostá paráda. Hlavně na kole se člověk může podívat i na místa, kam by vás normálně nenapadlo jet. Ráda se takto projíždím po okolí. :)

  • macinan

    Tak toto mě nikdy nenapadlo. Právě s únavou mám v poslední době také docela problémy. Zkusím si zajít na nějaké testy, jestli to náhodou není podobný problém. Jinak můžu říct, že mně zatím v boji proti únavě skvěle pomáhají kapsle guarany z https://eshop.guaranaplus.cz/guarana Hlavně v práci bych to bez nich asi nezvládla.

  • ivanka386

    Určitě dobrá rada, nicméně v některých případech může být únava způsobená například i nedostatkem železa v těle. Právě s tímto jsem měla problém já. Naštěstí se to ale zlepšilo poté, co jsem začala brát železo od http://qineva.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit