Přejít na výpis diskuzí
Zdeněk Troška utekl z rozhovoru v rozhlase. Moderátor měl nepříjemné otázky
24.2.2013 | Michal Polák
50 příspěvků
-
moderátor rádia nezvládl práci profesionála....
-
Určitě jsou Babovřesky o 100% lepší,než třeba Partička v televizi.Na to se může dívat jen člověk,který nemá úsudek,takové krávoviny pro malé děti,puberťáky nekritizuje žádný slavný moderátor.A dávají to večer pro dospělé.
-
Proč se lidé,kteří nemají rádi tento typ filmů rozčilují a hodnotí to jako kýč ?Mě se nelíbí x jiných filmů hlavně ty agresivní,kde se vraždí.Nekritizuji to a nedívám se na to.Troška dělá filmy pro 80% všech lidí a je ho potřeba za to pochválit.Jsou to fimy ze života,někde je to přehnané,ale on chce právě zdůraznit,že se to v životech nás objevuje.Nejsou to filmy jen pro chudé na mysli,ale pro lidi,kteří uvažují o životě u nás tady a teď.Víc nás zajímá život unás,než třeba v Americe.Americké filmy se mě vůbec nelíbí,tak si je nepouští,to je jak s hudbou,někdo poslouchá vážnou,někdo kántry,jiný dechvku ,mladí mají ty svoje moderny,které nemusí každý.Tak proč moderátorzačal na Trošky útočit.Vůbec se nedivím,že se s ním nechtěl bavit.Od moderátora to bylo neprofesionální. *16*
-
Nevím, co na tyto komentáře napsat. Snad jen, že lidé chtějí zábavu, zábavu a do třetice zábavu...Tedy mluvou starořímskou - chléb a hry. Někomu to stačí, ale za sebe můžu říci, že mám raději těžší žánr, než jeho bezduché komedie a většinou za hranicí kýče (viz Kameňáky) a tuto tedy rozhodně nevyjímaje...Vím, že je komedie jeden z nejtěžších žánrů na točení, ale on dělá kabaret i na místě, kde se to jaksi nehodí.... Prostě Troška+pohádky=velmi dobrý výsledek, jinak plytká zábava pro davy. *8* *9* *7*
-
-
No jasně, ale dav = většina. Kdyby se to davu nelíbilo, tak by nebylo pro koho točit. Občas je asi potřeba se zasmát "blbině", které rozumíme jenom my Češi. Je to o nás, s tím nic nenaděláme. Nakonec, pro mně je lepší českej Kameňák než ty šílený americký nebo italský komédie. Když mám náladu, kouknu, když nemám čas nebo mám náladu na něco kvalitnějšího, tak kouknu jinam. Nechala bych to bejt.
-
-
Souhlas, největší blbiny na světě zcela bezkonkurenčně točí v USA. Oproti americkým hovadinám je Troškovo blbnutí doslova studnicí lidové moudrosti. Američané ani neví, že by i film měl mít hlavu a patu.
-
-
Američanům se jejich rodinné komedie líbí. Většině určitě jo, když se jich točí taková spousta. Horší je, že se jich bohužel zbytečně moc kupuje i pro naše televize. Četla jsem, že s nákupem kvalitního filmu se musí koupit i několik podobných hovadin. Tzv. balíček. Tak to bude asi ten byznys. Nevím, zda je to opravdu tak, ale vypadá to, že jo. Jinak by toho tady tolik nebylo......... Ale taky dobře, člověk má pak čas na jiný zábavy *2*
-
-
Alespoň z toho můžete soudit na intelektuální úroveň většiny Američanů.... Ale ještě horší je, že tyhla ubohosti se jednak někomu u nás mohou líbit a navíc-jsou většině občanů úmyslně podsouvány namísto opravdového umění. Spotřební zábavní průmysl - udělat z lidí blbce, aby si nechali všechno líbit, a pak není problém je okrádat...
-
-
Malý dodatek: Podíval jsem se na netu na výcvik našich speciálních jednotek. Učí je nějaký Američan, příslušník zelených baretů. Jeho názory mne doslova šokovaly. Tito lidé nejsou schopni myslet na nic jiného, než jak co nejúčinněji pozabíjet co nejvíce lidí,bez soucitu a s radostí... a tohle učí naše jednotky. Skvěle, jednou, až vypuknou nějaké nepokoje, tak budou bezmyšlenkovitě a profesionálně zabíjet kdekoho, třeba i vlastní děti... Ale nadává se komunistům, kteří dávno nikoho nezabíjejí. A už tomu podléhají i jihočeští studenti a další - za chvíli budou klidně schopni vraždit i své rodiče ??? Nebo jak to tedy je doopravdy. Ty dokumenty jsou na netu prezentovány...zabij, jak nejlépe umíš, to je ale kultura, což ??? Zatím šlo pouze o zabíjení teroristů, ale proč teroristé se zaměřují na Američany ??? Přece proto, že jim kradou naftu...jistě, je to motivováno přes islám, také bezohlkednost, ale kam vlastně spěje lidská společnost ??? A kdo nám zaručí, že to nebude i u nás ??? Přece nikdo !!!
-
-
-
-
-
-
Troškovy filmy jsou nepochybně lehký žánr, ale i toho je potřeba. Lidi se chtějí pobavit, zasmát a proto jsou kina plná. Já film neviděla, jsem ten typ, který se na něj podívá až v televizi, když nebude nic jinýho na práci. Diváky ale Troškovy filmy mají a nemyslím si, že všichni ti diváci jsou hloupí. Pan moderátor chtěl zjevně trošku zaškodit. Troška udělal to nejlepší, co se v té chvíli dalo.
-
asi nemel den, nevim, co moderator chce, kdyz si pozve Trosku...to neni zadny intelektual a jeho filmy jsou opravdu nekdy az za hranou kyce...ale Troska mel trochu kritiky ustat, diskuse asi neprobihala tak, jak se predem domluvilo
-
Troška točí hovna,to víme , akorát je smutný že se to tady líbí většině diváků..
-
-
No jo no, jako film Odcházení to není, ale málokterý režizér může dosáhnout takových kvalit, že... *5*
-
pořád je to lepší, než ta ho-na, na která musí stát přispívat, protože si na sebe nevydělají
-
Ty zase děláš h o v n a točená....a myslíš si, že tvoje h o v n a nesmrdí...
-
-
Pro XXX alias tečku alias asi 15 nicků- ty máš to h o v n o v hlavě,to je daleko horší korektore!
-
-
Hahahaha, díky z apobavení. Blbec bez schopnosti uvést jediný aregument a navíc bez vtipu, je vždycky jen pro zasmání...
-
-
-
Kdo tě platí, provokatére.
-
-
Takový moderátor dnes neprezentuje svůj postoj, ale to, co po něm zaměstnavatel chce. Tento princip jsme nejlépe mohli vidět při moderování besed prezidentských kandidátů. Film jsem ještě neviděl, počkám, až bude v TV.
-
Tak já Trošku moc nemusim. Spousta jeho filmů se mi líbí a zůstanou mi ve vzpomínkách z dětství. Na drouhou stranu se u mě docela odřízl se seriíí Kameňáků- i když pravda....Česká veřejnost k tomu div nevzhlíží jako k unikátu české komedie :(
A to že odešel z vysílání. Ať už měl redaktor přístup sebekritičtější, tak bylo v moci pana Trošky své dílo uhájit a předložit argumenty k debatě. To že se rejža sebere kvůli otázkám, který se mu nehodí do scénáře, to nebylo nejlepší řešení -
-
Víte ono pobavit se s někým, kdo má tu a tam nějakou výhradu, proč ne, ale jednat s někým, kdo je od začátku vůči Vám a Vašim dílům zaujatý a herectví v tom nehraje roli, spíše politika, tak s takovým moderátorem se jednat nedá a nemá to ani cenu. Já bych také odešel.
-
-
tak odejdi ty intelektuále *4*
-
Plný souhlas. Moderátoři si myslí, že lidé jsou tady od toho, aby jim dělali trotly a pan moderátor politicky vynikl. Pokud tedy chce toto, tak ať si pozve třeba knížete a vleze mu do zadku celý... Troška má za svůj postup ode mne "jedničku s hvězdičkou" !!! Nikdo není povinen dělat pitomcům kašpárka !!! Já jsem jeho film neviděl, nevyjadřuji se k němu. Jeho filmy se někomu líbí, někomu ne, to je normálka a komu se nelíbí, ať na ně nekouká a neotravuje !!!
-
-
-
Za dva dny vidělo Babovřesky více lidí než Havlovo odcházení za celou dobu od jeho vzniku. 99% lidí se náramě bavilo. Co v tom hledat za problém.Jen jeden , úspěchy se v tomto státě neudpouští, hlavně když nejsi na správné straně. Bavit se s blbcem, který má předem určený výsledek debaty je naprostá ztráta času. Padlo tu něco o umělecko intelektualní Havlovské elitě. Nikdy jsem nepochopil co bylo na Havlových hrách tak intelektualního a hlavně uměleckého. Lidi kteří si jen jednou přečetli třeba Hrabala nemůžou přeci považovat Havlova díla za umění. Troška , dělá lidovou zábavu a podle toho, že lidé na jeho filmy chodí a baví se, ji dělá asi dobře.
-
-
Jako blbec mi spíš připadáte Vy. Nicméně pravdou je, že velký a okamžitý úspěch znamená většinou šit. A to platí u Trošky na stopro. Zavděčit se zástupům primitivů je mnohem jednodušší, než se zavděčit náročnému diváku. Jenomže těch je pomálu a tak kvalitní umění postupně zhyne na úbytě.
-
-
Dejte pár typů, co je podle vás to umění pro náročné diváky, rád se poučím.
-
Ty neumíš pořádně ani ten "bullshit" a chceš poučovat...
-
-