Přejít na výpis diskuzí
Zdeněk Troška utekl z rozhovoru v rozhlase. Moderátor měl nepříjemné otázky
24.2.2013 | Michal Polák
50 příspěvků
-
Je pravicová až na půdu, avy chcete jenom ten její hyenismus svádět na levici, která nevládne !!!
-
Ta slušnost už přece dávno zmizela díky ODSTOPáckému parlamentu, tak proč ji chceš vyžadovat od obyčejných lidí. Sám třeba oslavuješ šišlajícího knížete a prohlašuješ jej za naši "největší noblesu" ??? Ta jeho kampaň byla proti Troškovým filmům úplná nula !!!
-
asi nemel den, nevim, co moderator chce, kdyz si pozve Trosku...to neni zadny intelektual a jeho filmy jsou opravdu nekdy az za hranou kyce...ale Troska mel trochu kritiky ustat, diskuse asi neprobihala tak, jak se predem domluvilo
-
To je věc druhá - výdělek promítače, ne režiséra. Film je určen pro zasmání pro většinu lidí, i takových, kteří jej pochopí aniž by byli geniálního intelektu. Jestli promítající kino chce na tom vydělat miliony, tak je sám majitel chabého intelektu, protože dnes je většina lidu oproti socializmu mnohem chudší a na drahé filmy chodit nebudou - počkají si, až jej uvede nějaká TV....
-
Kdo tě platí, provokatére.
-
Troška točí hovna,to víme , akorát je smutný že se to tady líbí většině diváků..
-
Tak se na jeho filmy nekoukej, ty krávo nebeská !!! Nejsi filmovým producentem, tak nekvákej . Režisér točí pro většinu lidí a ne pro jednu ukňouranou babu, co nemá co na práci, tak vypouští přiblblý tirády. Proč nevidíš tu vkusnost, jak bezdomovci umírají pod mosty, to ti jak vidno nevadí !!!
-
Takový moderátor dnes neprezentuje svůj postoj, ale to, co po něm zaměstnavatel chce. Tento princip jsme nejlépe mohli vidět při moderování besed prezidentských kandidátů. Film jsem ještě neviděl, počkám, až bude v TV.
-
Takový rozhovor neměl být vůbec. Troška to správně postřehl a odešel. A moderátor ať si zve lidi, kterým hodlá lézt do zadku a neotravuje poctivé a pracovité lidi !!!
-
Plný souhlas. Moderátoři si myslí, že lidé jsou tady od toho, aby jim dělali trotly a pan moderátor politicky vynikl. Pokud tedy chce toto, tak ať si pozve třeba knížete a vleze mu do zadku celý... Troška má za svůj postup ode mne "jedničku s hvězdičkou" !!! Nikdo není povinen dělat pitomcům kašpárka !!! Já jsem jeho film neviděl, nevyjadřuji se k němu. Jeho filmy se někomu líbí, někomu ne, to je normálka a komu se nelíbí, ať na ně nekouká a neotravuje !!!
-
Víte ono pobavit se s někým, kdo má tu a tam nějakou výhradu, proč ne, ale jednat s někým, kdo je od začátku vůči Vám a Vašim dílům zaujatý a herectví v tom nehraje roli, spíše politika, tak s takovým moderátorem se jednat nedá a nemá to ani cenu. Já bych také odešel.
-
Tak já Trošku moc nemusim. Spousta jeho filmů se mi líbí a zůstanou mi ve vzpomínkách z dětství. Na drouhou stranu se u mě docela odřízl se seriíí Kameňáků- i když pravda....Česká veřejnost k tomu div nevzhlíží jako k unikátu české komedie :(
A to že odešel z vysílání. Ať už měl redaktor přístup sebekritičtější, tak bylo v moci pana Trošky své dílo uhájit a předložit argumenty k debatě. To že se rejža sebere kvůli otázkám, který se mu nehodí do scénáře, to nebylo nejlepší řešení -
Za dva dny vidělo Babovřesky více lidí než Havlovo odcházení za celou dobu od jeho vzniku. 99% lidí se náramě bavilo. Co v tom hledat za problém.Jen jeden , úspěchy se v tomto státě neudpouští, hlavně když nejsi na správné straně. Bavit se s blbcem, který má předem určený výsledek debaty je naprostá ztráta času. Padlo tu něco o umělecko intelektualní Havlovské elitě. Nikdy jsem nepochopil co bylo na Havlových hrách tak intelektualního a hlavně uměleckého. Lidi kteří si jen jednou přečetli třeba Hrabala nemůžou přeci považovat Havlova díla za umění. Troška , dělá lidovou zábavu a podle toho, že lidé na jeho filmy chodí a baví se, ji dělá asi dobře.
-
Pan Troška umí svými filmy a pohádkami národ pobavit a diváky zaujmout. Ne nadarmo se říká, že máme nejhezčí pohádky. Za to zfilmovaná hra Odcházení od Havla, kterou kritika tak vyzdvihovala, byl absolutní škár. Moderátor, jehož jméno nebylo zřejmě záměrně zveřejněno spíše nemůže panu Troškovi odpustit, že se nestaví na podporu zdejších vládních mafiánů a ve volbách nepodpořil knížete. Já být na místě pana Trošky, tak také odejdu. Ten moderátor je duševní mrzák zmanipulovaný současným režimem, který sám nic nedokázal a naučil se pouze kritizovat a to hlavně ty, kteří s tímto režimem společně nekráčí. VÁŽENÝ PANE REDOKTORE - JSTE UBOŽÁK!!! *10*
-
Problém je akorát v tom, že reportér by měl být absolutně nestranný, což v tomto případě v žádném případě nebyl. Rozhovor byl tendenční, jednostranně zaměřeny. *3*
-
Každému se líbí něco jiného,ale je to jeho věc.Pokud v tom pan "redaktor"nenašel zalíbení,proč ho vůbec zval?Patrně už dopředu věšděl,že si na něm zgustne a pořádně ho bude ždímat.Faktem je,že na pozici redaktorů v nešich veřejnoprávních rozhlasech se nějak dostali "profesionálové"pískající písně,koho chleba jedí.Nevím,zda je ČR ještě náš,ale kvalita např.radiožurnálu velice klesla.Písničky,některým tento název ani nepřísluší se točí
pořád dokola,každý den a hodnu.Za svůj příspěvek 35,-Kč si představuji službu na vyšší úrovni.Proto ČR !NEPOSLOUCHÁM!. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* -
Pana Trošku nám nechte na pokoji u jeho filmu se aspon zasmějeme a toho pisálka co ho pozval do rádia at jde zpovídat Kalouse Nečase a Drábkovou. Tak pane Troška pište a točte dál at se máme na co těšit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Náš národ má zvláštní povahu. Já se na film velice těšila, ale když jsem zjistila, že v maloměstském choceňském kině, kam běžně chodím, zvedli cenu na tento film o třetinu oproti ostatním, převážně americkým filmům, film zřejmě oželím. *9*
-
Pan Troska udelal dobre ze odesel,vselijaci VIP reporteri a media vubec ,lide kteri neumi ani cesky,casovat, sklonovat,sislaji nebo mluvi zpivajicim dialektem a nedokazali vubec NIC,nejsou NIC jen nesmirne drzi a arogantni!A takove nuly neni potreba podporovat pri vydelavani nezaslouzenych penez!At natoci film sami a pak at mluvi.Jake jsou filmy od Trosky-navstevovane a vydelavaji penize samy na sebe-libi se mnoha lidem -nebot vetsina naroda vsude na svete je primitivni-tak maji svoje filmy.To ale neznamena ,ze nejaky chudacek si bude hojit svoje komplexy na kmetovi ceske kinematografie.Spravne udelal reziser, na co bude chudackovi delat blbce
-
Eva a Vašek se také geniálně trefili do lidového vkusu, mnohým přímo do noty. Vydělali na tom majlant a pak některým hoooodně leželi v žaludku. Když se zábava od pana Trošky lidem líbí, proč by ji měl veřejně obhajovat před těmi, kterým se nelíbí?