Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alladjex
    Jen bych doplnil, že spolu Falloutem a Civkou byla oznámená 4 edice Twilight Imprérium. Pokud někdo měl rád hry jako Masters of Orion II (a já tuze měl ;) ) tak TI se sice jmenuje jinak, ale je to famózní tabletop verze scifi strategií. Pro mě osobně jedna z nejlepších her vůbec.
    • Pokud ovšem máš pinpongový stůl, volnou garáž, alespoň celý víkend a pár šílenců, kteří do toho jdou s tebou.
  • Pokud by nekdo mel zajem zahrat si stolni hru na motivy civilizace, tak nejlepsi volbou je Through The Ages od Vlaadi Chvatila. Stolni Civka z roku 2010 ztroskotala na tom, ze se nekdo rozhodl " vyklopit " pocitacovou hru na stul, mechanismy hry(pohyby jednotek, veda, staveni vylepseni apod) se ovladaly dost toporne. Asi se nedivim, ze je az 150. Jediny 2 plusy byly hodne pekny ilustrace a atomovky. Ale mozna se autori poucili a prekvapi.
    • DwaR
      celkom nesúhlasím. je to o zvyku. po pár hrách už s kamarátkou sypeme civku z 2010 bez najmenších problémov a je to celkom sranda. za tie peniaze to určite stálo určite ma to oslovilo viac, ako warcraft, ktorý leží v polici už roky nedotknutý.
      • Já jsem to hral asi 3x a bohuzel jsem si na to nezvykl, jenom samotne hybani ukazateli hodnoty penez a ostatnich bodu bylo proste krkolomny a nepresny. Navic si pamatuji, ze pravidla nebyla uplne exaktne napsana(resili to vydanim nejakych doplnkovych pravidel spolecne s pridavkem). Myslim si, ze kdybych to hral s nejakym cizim clovekem, tak bychom se na dost vecech neshodli. Pak jsem jeste cetl na ruznych forech, ze je jednotlive narody nejsou uplne vyvazene(napr super silni amici).Ale celkove je videt, jaky ta hra ma ohromny potencial.jlJsem zvedavej, jestli to v novy verzi dokazou zurocit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit