Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koupil jsem si hru Dungeon od Vl. Chvátila, pak máme doma (dokonce dvojí) Velbloudí dostihy.
    Přiznám se, že jsem nepochopil pravidla, která jsou natolik bizardní a složitá, že se krabice válejí v koutě.
    Kdysi jsem měl hru Hobit, pak Talisman - a strávili jsme u níich spoustu času a zábavy (než přišly povodně v 97.).

    Mrzí mně, že hry s hezkou grafikou a pravidly odpovídající spíše Dostihům a sázek (nebo člověče nezlob se, nebo hrám typu z pohádky do pohádky) už tolik není...
    Jinak dcera si nyní koupila hru Play, staň se hvězdou internetu...
    • Musíš si kupovat jiné hry. Složitost hry se dá odhadnout podle herní kategorie, věkové kategorie a herního času. Tobě budou vyhovovat párty hry a některe rodinné hry. Stolní hry mají většinou veřejně dostupná pravidla, takže před koupí si můžeš zjistit do čeho jdeš.
    • Mě to teda vůbec nemrzí. Kdo by proboha chtěl hrát pořád člověče nebo monopoly jen v jiném obalu? Vždyť se to vůbec nedá hrát, rozuměji hra se hraje sama a ty na to prakticky nemáš žádný vliv. Jinak na můj vkus jich pořád vychází víc než by mělo.
      Pokud chceš hru pro dceru, tak radši zkus třeba Takenoko nebo Mmm!
  • Tak schválně.Kolik najdete ve článku chyb i když pominete češtin a la opraski?
    • Chybí mně tam mezera.
  • To jste toho dost vynechali, třeba RONE, Shuffle Heroes, Scratch Wars, RobotiCS a to uvádím jen karetní hry z poslední doby.
    • Cílem článků nebylo pokrýt celé české portfolio *4*. To bychom do konce roku nepsali o ničem jiném *1*. Chtěli jsme poukázat na ty úplně nejčerstvější, tedy se stářím zhruba jednoho roku. Tam by se s odřenýma ušima dala zařadit Scratch Wars, ale té jsme se zase věnovali v samostatných článcích *3*. A o Shuffle Heroes zavadíme dnes v pořadu Board Game Club, kde bude hostem autor hry Jan Vaněček.
      • Celé ne, ale to nejzajímavější byste mohli.
        • Celé radši ne. Třeba takový Dino toys zamrzl ve vývoji deskovek někde v 80. letech a to ještě pouze na našem území. Pokud jde o deskovky, tak snad nic jiného než člověče nezlob se na x způsobů nemají. S velkou pompou nedávno uvedli remake dostihů, kde se ale herně nic nezměnilo a kamiony po evropě. Myslím že kinihy Dobrovský s nimi na toto téma dělali (PR) rozhovor a bylo vidět, že oni vůbec netuší jak vypadá dnešní deskovka a stále mají dostihy za něco nepřekonatelného na herní scéně.
  • Nevím jak to rozdělujete, ale co třeba recenze na karetní Evoluci?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit