Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Connor88

    Bylo to fajn. Jsem zvědavý na příště 🙂

  • Jestě jsem na neměl čas se na vaše hraní podívat, ale určitě se do něj pustím. Doufám, že budete pokračovat.

  • Row

    Mne furt vrtá hlavou, pro koho všeho chtěl Lonely ty 3 volňásky z basy. Předpokládal jsem Marii a "Guilema" (nemam tušení jak se píše :D ) jako v podstatě nevinný do toho vtažený, ale kdo měl bejt další?

  • Super. Jak poslední epizoda tak epilog.

    Jen by mě zajímalo, jak Robin věděla o těch složkách v trezoru a co s nimi vlastně měla v plánu. Předpokládám, že Královna se ani před nadcházející snachou nebude s něčím takovým chlubit sama od sebe (ani zmámená) a nevím, proč by se Robin ptala na něco takového. Jedině, že by uměla i číst myšlenky od Lonelyho, který to měl jako jednu z priorit (možná mi to uniklo). Navíc šlo o extrémně rizikovou záležitost. Z jejího hlediska, kdyby si chtěla po vraždě Bennyho něčím přilepšit, by dávalo větší smysl nakrást tam peníze, šperky nebo něco takového. Vydírat mafiány je dost blbý nápad, i když jsi Rift. Navíc v době, kdy budou obě rodiny opět ve válce. Vražda Bennyho hozená na Mariu by nemohla zůstat bez odezvy.

    • Sgt_Buckminster

      Robin (Robyn? Robyn) a dokumenty, to je legitimní otázka. Asi bych si to zvládnul nějak obhájit něčím, co se událo mimo obraz (možná o nich věděli Castellanovi a Robyn to zaslechla ve vile?), ale rozhodně šlo o zvrat primárně informovanej tempem zápletky. Myslím, že v původním "scénáři" Robyn o dokumentech opravdu vůbec neví a chce Bennyho prostě jen kuchnout o svatební noci. Ale protože skupinka nechtěla Robyn od tohohle cíle "zachránit", bylo třeba do té poslední epizody vložit trochu víc dramatu a antagonizování, ať už mezi Robyn a skupinkou, nebo mezi členama skupinky interně, do čehož mi Vašek tak krásně naběhl. V těhle chvílích radši udělám něco, co dává trochu menší smysl, pokud je z toho pro hráče lepší zážitek: Hrajeme hru, nepíšeme knihu :) A přijde mi to přiměřeně obhajitelný i z hlediska postavy: Robyn je ambiciózní a zhrzená holka ze sousedství, který na LaCroix doplácelo celej její život. Nečekal bych od ní, že se spokojí s málem, naopak, divil bych se, kdyby je nechtěla pořádně podojit, i kdyby to snad mělo být riskantní. 

      • Díky za odpověď. Z dramatického hlediska to smysl dávalo, spíš jsem chtěl vědět, jestli mi něco neuniklo.

        Stejně to bylo vymyšlené a provedené geniálně. V zásadě u každé varianty a každého pokaženého hodu kostkou si dovedu představit zajímavé pokračování a všechny představitelné konce v sobě mají solidní náboj a aspoň trochu nejednoznačný výsledek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit