SG Gwint – recenze počeštěné, fyzické verze karetní kratochvíle ze Zaklínače
-
Moc děkujeme za recenzi! Jen malá oprava informace:
Nejde o "roční členství" - Členství je
zdarma na neomezenou dobu, pouze odměny pro podporovatele měníme ročně.Za tým SG
Marzi -
Nikde jsem se bohužel nedoklikal, koho, kde a jak mám v případě zájmu o Gwintove karty kontaktovat... můžete mi kdyztak prosím někdo poradit?
-
-
link je tady, ale úplně přesně tomu taky nerozumím. Staneš se členem a jako odměnu dostaneš karty, ale v jaké podobě nebo množství mi z toho není jasné.
-
-
Nejde o žádný trik, samozřejmě dostaneš všechny karty :) Dávat ti třeba jednu frakci by byl přece nesmysl...
Stačí se tedy stát členem a poslat podporu spolku, už jen do konce tohoto ledna.
A pozor! Nejde o "roční členství" Jde o chybu v článku. Členství je zdarma na neomezenou dobu, pouze odměny pro podporovatele měníme ročně.
Za tým SG
Marzi -
Tak jsem našel postup na jejich FB stránkách 😉
-
-
A podělíš se o info, jak to tedy je? 😉
-
-
Jasan.
Napsal jsem mail s žádostí o zaslání přihlášky do gwentoveho spolku na tuto adresu:
spolgwint@gmail.com
a okamžitě se mi dostalo odpovědi co a jak i s přihláškou k vyplnění 😉
-
-
Díky! Tak, třeba někdy někde na turnaji 😀
-
-
-
-
-
-
-
Hmm chápu článek správně, že za zaplacení členství ve výši 1200,- získám kompletně všechny karty všech frakcí ve fyzické podobě v kvalitě jako má např. MTG a můžu s nimi pak hrát na turnajích? Takže z toho jde postavit hned několik hratelných balíčků? To chápu asi špatně, protože jestli ne, tak hned provětrám peněženku 😁 gwent byl fajn, ale raději s kartami posedím u pivka než obrazovky 😀
-
-
Mělo by to přesně tak být, tedy vše za jednu cenu (alespoň se nikde nepíše opak a nebylo mi řečeno, že by za jeden roční příspěvek byl jen jeden balíček, to mi ani nedává moc smysl).
Není to úplně stejný materiál (ani formát) jako u MTG, ale karty jsou příjemně tvrdé s lesklou povrchovou úpravou, žádný tenoučký papír, který by se hned ušmudlal. Člověk má pocit, že drží něco prémiovějšího. Jak píši v recenzi, je to rozhodně srovnatelné s produkcí v deskových hrách.
-
-
Pecka, díky za info! Ještě počkám jestli se k tomu nevyjádří přímo SGwint.cz a případně se rozloučím s 12 stovkama...to mi přijde, jako adekvátní cena za spoustu příjemných večerů :)
-
-
Ahoj! Je to přesně tak. Není v tom žádný háček :) Jde o komunitní neziskový projekt.
Všechny frakce, z každé jde postavit několik různých balíčků, to byl jeden z faktorů nové verze.
Na účast v turnaji mít karty nemusíš, ale můžeš si své (od nás oficiální) přinést.Za tým SG
Marzi
-
-
-
-
Vypadá to krásně.
-
-
Děkujeme :) jsme rádi, že se líbí
-
-
do SG Gwintu pridali dalsi frakci, co je jen ve hre? Protoze v kazdem dataci hry byly vzdy jen 2 frakce. Skellige je tedy navic.
ja svuj ofiko gwint naskenoval zadarmo...
-
-
Součástí SG Gwintu samozřejmě Skelligské ostrovy jsou. Dokonce vyvíjíme i vlastní šestou frakci.
-