Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 25.10.2022 
14 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Ten bílý motiv stránky ja HROZNÝ. Večer to člověku vypaluje oči! Je potřeba s tím něco udělat, jinak to odradí spoustu lidí.

Pokud se vám to bílé pozadí líbí, tak si ho klidně nechte. Ale v 21. století je běžným standartem na webech, že návštěvnící mají možnost si tlačítkem přepnout do tzv. "DARK" módu.

• Zdravím do redakce, 

z kraje ledna mi konečně dorazila hra Last of Us Escape the Dark. Nevím, zda plánujete recenzi či si ji třeba jen zkusit, ale pokud byste měli zájem. Tak milerád zapůjčím nebo si s vámi zahraji. Hrál jsem to již s kamarády a se ženou několikrát a mohu vřele jen doporučit. 

Mějte se krásně. 

• Hotereg

Jen pokud by to někoho zajímalo tak Holy Grail Games (Encyclopaedie, Rallyman, ...) zbankrotovali. S tím že od Rallymana Dirt bylo po Evropě doručeno jen 60% a v Americe nic.

A možná se to týká ještě nějakých her.

• patrik-hajda

Máme o tom článek zde:

https://www.zestolu.cz/deskovky/studio-stojici-za-encyklopedii-a-museum-pictura-konci-budoucnost-rallymana-je-nejista-551040

• Všiml jsem si, že v přehledu Svitků Hrdinů máte starou verzi pravidel 0.505 Papyrus. Aktuální verze je však již 0.6 Pergamen a podle informací od autora brzy budou vycházet pravidlaverze 0.62.

• patrik-hajda

Děkujeme za upozornění, nová verze pravidel je na kartě doplněná.

• Zdravím, jenom překopíruji co jsem vám psal pod článkem o Shadowrun 5e na HumbleBudle:

Ahoj, nemyslím že úmyslně, no v článku je zavádějící informace :). Nejedná se o překlopení do 5e DnD. Je to prostě 5 edice pravidel Shadowrunu, která je na světě nějaký ten pátek. V dnešní době je už venku šestá edice, jenž je poměrně rozporuplně přijata.

• Otázka prosím. Když jsem založil hernu, tak je možná její editace později? Případně jakou formou to jde? Díky 

• patrik-hajda

Dobrý den,

v tuto chvíli bohužel není dodatečná editace uživateli možná. Své požadavky na změnu napište prosím na adresu: redakce@zestolu.cz.

Děkujeme za pochopení.

• plota

Dobry den u informaci o hernach, konkretne Kostelecký klub deskových her v Kralovehradeckem kraji je spatne oteviraci doba. ( Pondeli), spravne je otevreno streda od 18 hod, ostatni dny zavreno.

Dekuji za opravu, Martin Plotek

• patrik-hajda

Opraveno, děkujeme za upozornění.

• Corvus

Ha! Vidím, že mě již předešel pan Derp. Aby tu nebyl osamocen: Taktéž prosím o dark mutaci webovek, protože mé 40leté sítnice již běloskvoucí weby neutáhnou 🙂 Kde to jen trochu možné, vždy přepínám webovky do dark módu. Bílá se fakt nedá dlouho vydržet. Kor u delších článků. Např. u trojdílného D&D článku od Pavla Bareše mi málem web vypálil bulvy. Díky moc za black & white přepínač!

• patrik-hajda

Na dark modu se pracuje. Spustíme ho v nejbližší době a bude o tom na webu informovat.

• Dobrý den, sháním kontakt na Michala Krupičku ohledně připravovaného rozhlasového pořadu. Mohl by se mi ozvat na 777852582?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit