Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro všechny to bylo těžké období, co si budeme povídat. Kdo není spojený s internetem, ak věřím tomu, že padl. Nás internetový obchod hodně podržel. Díky tomu jsem si uvědomila, jak je dneska internet důležitý a musím na něm zapracovat. Řeším teď SEO a možnost publikování PR článků do magazínů, celkově copywriting, PPC reklamy, facebook, instagram, no je toho dost :-D .

  • Mám kamaráda, který byl právě díky pandemii a celkovému omezení všeho taky už opravdu jen malý kousek od krachu. Postihly ho docela velké finanční problémy a v jeden moment to vypadalo, že s podnikáním opravdu sekne. Co mu ale nakonec pomohlo byla půjčka pro živnostníky. Byl to sice poměrně velký risk, nicméně vyplatilo se to, protože od té doby, co pandemie pominule se zase všechno začíná obracet k lepšímu. 

    • Právě nad nějakou takovou půjčkou pro živnostníky teď hodně uvažuje můj manžel. Rád by totiž v rámci udržení nějaké konkurenceschopnosti modernizoval svoji firmu. Mimo jiné by tam prý chtěl nakoupit nějaké modernější stroje, šroubové kompresory a takové věci. Bohužel je to ale velice drahá sranda, takže to asi bude muset vyřešit pomocí nějakého úvěru. 

  • Soudruh Bureš ani poskok Klaus, (už dostal nazpět tu facku co sliboval?) nechce konkurenci, komunističtí gauneři?

  • Díval se pan (paní) p.t. autor (ka) také na stránky ČSÚ kolik naopak nových firem zahájilo činnost?

    Asi ne. Ono by to nevypadalo moc dobře. 

  • mun.go

    Jak moc jsme závislí na vedoucí mocnosti EU (Německu), vystihují kromě jiného titulky na Novinkách. Němci si kýchnou a ekonomika ČR dostane zápal plic.

    Nálada německých spotřebitelů se zlepšuje, ale pomalu (27.5.2021)

    Nálada ve vedení německých podniků se zlepšila (23. 2. 2021)

    Nálada ve vedení německých firem prudce klesla (25. 1. 2021)

    Nálada v německých firmách se zlepšila (18. 12. 2020)

  • I to je jedním z cílů dnes už oficiální agendy EU Great reset Klause Schwaba, kterou pod pláštíkem covidové hysterie realizuje Brusel i většina neoliberálních vlád zemí EU. Systematickou likvidací malé podnikající havěti restriktivními opatřeními neoliberálních vlád zaprodaných nadnárodnímu kapitálu se uvolňují místa na trhu pro kartely nadnárodních korporací. Ty už celá desetiletí sní o absolutním monopolu. O to tu vlastně jde. Však jste si mohli všimnout, že nadnárodní super, hypermarkety narvané až k prasknutí, ani obří nadnárodní továrny s tisíci zaměstnanci nevadily a zůstaly otevřené, ale malé obchůdky a provozy živnostníků, kde za celý den vstoupilo jen pár lidí vadily nejvíce a musely být zavřené.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit