Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co ze svých slibů hnutí ANO dosud splnilo????????? - NIC!!!!!!!!! Situace se naopak bez vědomí veřejnosti, nenápadně, ale velice drsně zhoršuje. Jeden z mála viditelných příkladů je D1: Z Brna do Prahy to trvá 3-4 hodiny, když to jede. Vláda podvádí lidi, co jedou po  tzv. D1 (demolition one) a vybírá od nich, za jízdu po zaprášené,  hlínou a kamením zasviněné panelce dálniční poplatky. (průměrná rychlost sotva dosahuje 60 km/h a celou cestu se jede v nepřetržité  koloně). Dopravní situace se pod vedením Ťoka v řadě měst téměř zhroutila a totéž lze říct o většině odvětví, kam přišli odborníci z ANO.
    • josef.chmela
      Jsi slepý a jednostranný soudce. Skoro 30 let se tu těží z toho, co se vybudovalo za socialismu. Vše má svou životnost a konečně se začalo po celé republice opravovat a stavět. tzv. odborníci na vše z pravicových vlád to tu nechali zhroutit a zanedbat. ANO se pouze snaží dohnat a opravit to, co jiní před nimi zanedbali. Doufám a věřím, že jim to, s podporou KSČM, půjde.
      • On ten hnědý a pak rudý socialismus těžil z toho, co se tady vybudovalo před r. 1938.
        A tupé stádo prý "občanů" si jako své zástupce zvolilo vyznavače organisace ze zákona zločinné a zavrženíhodné. Cesta do východních stepí je otevřená.
        • Prosím Tě, pokud  nemáš opravdu věcný argument , tak jen čti a nesnaž se předvádět, nikdo na to není zvědavý!!!
        • josef.chmela
          Ty jsi z těch svých blábolů hnědý celý od hlavy až po paty, jak jsi se z toho podělal.
    • Několikrát jsem se vás ptal, odkdy "power" znamená "hloupý", nežádal jsem další potvrzení faktu, že skutečně znamená.

      Například co se týče nejen D1 je známo, která vláda zastavila nejen práce na infrastrukturních stavbách, ale práce na jejich přípravě, takže bylo nutno většinu přípravných prací absolvovat znovu, pouze velmi zřídka se podaří udržet posouzení vlivů na životní prostředí (k velké nelibosti ekoteroristů za halasné podpory médií).

      Nyní se staví úseky, které byly projekčně dokončeny a stavebně povoleny předloni a "vysoutěženy" loni. Vzhledem k nutnosti dodržet pravidla a termíny dotačních titulů nutně dochází ke kumulaci staveb po vynucené přestávce. Nevládní odborníci zabývající se přípravou a realizací dálničních staveb soudí, že některé dálnice, například typicky D3, nebudou dokončeny nikdy, přestože jejich úseky již jsou již v provozu.

      Vy o problematice nevíte nic, ale zato nahlas štěkáte. Ano, i tak se dá zviditelnit.

  • arnan
    Politický turista Faltýnek, který byl dlouhou dobu funkcionářem ČSSD, a když se zastavil jeho postup, bez mrknutí oka si našel nově vznikající hnutí ANO, kdy by mohl uplatnit své socialistické "schopnosti" a ono mu to vyšlo, stal se druhým mužem hnutí po předsedovi Babišovi. On je tou pověstnou žábou na prameni. Babiš mu přenechává plnou moc ovládat všech 78 poslanců, respektive zajišťovat jednotnost hlasování při projednávání různých zákonů v PSP.
    • A našlo se dost velké stádo tupců, které to Áno volilo. Však dostali koblihu a slib, že bude líp.  
      • josef.chmela
        Ty jsi nedostal nic a závidíš. Ty jako supertrouba jsi mohl volit pouze trouby, zloděje a podvodníky z tzv. konstruktivní opozice a to ti opravdu nikdo nezávidí.
        • Si roztrhejte obcanky! Oba jste stejni hlupaci. Dnes jedina strana, ktera ma propracovane navrhy zakonu je SPD, protoze ma komise sestavene z odborniku a ne ze stranickych funkcionaru, pripadne, jako je tomu u Piratu, kde jediny clovek s pravnim vzdelanim (Michalek), je lepi doma v kuchyni. ;-)

          Pred casem vsak takovou novelu (o kumulaci funkci) od SPD nepustili (na navrh Piratu) do 1. cteni s oduvodnenim, ze Pirati predlozi mnohem "komplexnejsi" novelu, ktera to bude resit. Asi pred mesicem p.Okamura vlogoval, ze za nim prisel Michalek s tim, ze ta novela jeste neni dokonala, ale at pro ni SPD hlasuje, ze se potom, v pripominkovem rizeni 'dopracuje'. Vida jak dopadla, prestoze pro ni SPD hlasovalo, aby se mohla dostat aspon do pripominkoveho rizeni a tam ji mohli, spolu s Piraty, tedy dopracovat.  ;-)

          Vypada to, ze kvuli pomatenym volicum ANO zase zvitezil negativismus v PS a nejhorsi je, ze je porad spousta hlupaku, kteri jsou schopni volit vselijake ty ODS, KDU, TOP09, CSSD,... ktere uz se zprofanovaly tolikrat a pritom pokazde tvrdili, ze "probehl restart". Houby! Stareho psa, novym kouskum nenaucis a stary zlodej, se krast neodnauci! A pokud nekdo jenom prejde do jine (perspektivnejsi) strany (Faltynek, Stropnicky, Telicka,...), je to jeste horsi. Otravi tu novou stranu i kdyby ji zakladali lide s dobrymy umysly (coz se o ANO rict neda, sam Babis ten napad ukradl puvodnimu autorovi, ktery si k nemu neprozretelne prisel pozadat o sponsorship. Nez se rozkoukal, Babis mel tu znamku zaregistrovanou. Holt, makame! ;-) )

  • To co předvedl Faltýnek v diskuzi s  Michálkem na ČT1 před týdnem v neděli dokazuje ubohost tohoto exota a jeho voličů.
    • sitlof
      Tak oni mnozí ti současní mladí, drzí a arogantní "děsně důležití" blbounci potřebují někdy "přes půlky", jako koza drbání. To je bez debaty !   Protože je nikdo (a nikde) nenaučili úctě, respektu a disciplíně, bohužel.  Taková je doba !   Ale ne zrovna v tomto případě - a už vůbec ne od nějakého postaršího "strejdy" Faltýnka z jakéhosi ANO ...
  • Tak mi připadá, že se po Babišovi našla další novináři oblíbená oběť honu na čarodějnice.

    Jen velmi málo návrhů zákona projde hladce schvalovacím procesem, naopak se vše začne dolaďovat za běhu a dokážu si představit hysterii, kterou by u pisálků vyvolalo schválení nekvalitního návrhu zákona. Další tendenčně zaměřený článek proti konkrétní osobě. Klasický bulvárek.

    • Samo totalitní hnutí ANO je takový klasický bulvárek. Vesele nás zadlužuje, přes naprosto neuvěřitelnou konjunkturu celé EU, s níž se, bez ohledu na politiku, vezeme.

      Občané by si zasloužili normální, alespoň úřednickou vládu, která nebude v demisi, nebude rozvracet Českou republiku a uvádět do vrcholných státních funkcí lidi, co se možná vyznají v králičích bobcích. 

      • Dovolím si citát:
        "Naše platná Ústava tedy na rozdíl od té prvorepublikové vůbec nezná
        úřednickou vládu. Neumím objektivně rozhodout, zda v tomto případě šlo o
        záměr nebo o fušeřinu tvůrců. Subjektivně si myslím to druhé. A nedivím
        se politikům, že platnou Ústavu všelijak obcházejí a opravují
        dodatečným ústavními zákony – nic jiného jim totiž nezbývá. Na rozdíl od
        Ústavního soudu si nemohou vybrat jeden z mnoha možných výkladů a ten
        prohlásit za jediný správný." a uvedu i zdroj: http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-co-to-vlastne-je-ta-urednicka-vlada-fes-/p_politika.aspx?c=A090415_204326_p_politika_wag

        Zjevně je váš text poplatný vaší neznalosti, jak ve zdejších diskusích zavedeno.
        • Novou ustavu, pro Havlika, spichl Rychetsky. Nejvetsi to odbornik na ustavni pravo u nas. Tak cemu se jeste divis?

  • Jóóóó´.....ó drahý národe, co jsi si zvolil to máš. "Toužil" jsi po změně a jasnějších zítřkách??? Tak  nefňukej.  

    A teď má z tebe čobolácký megazlodějský komoušský práskač se svoji smečkou akorát srandu. 

    Dobře ti tak.  

    A faltýnek - toho šmejdského naboba snad nemá ani cenu komentovat - typický komoušský buran, který jen papouškuje svého koblihářského guru. 

    • josef.chmela
      Těch pár fňukačů z řad menševiků z ODS, TOP09, Pirátů a černoprdelníků není celý národ, jakýsi bezvýznamný Nováku. Babiš, Faltýnek a další z řady vládnoucích stran jsou oligarchové, nabobové, zloději a všechno možné, na druhé straně opozice jsou to všechno skromní a úspěšní lidé, poctivci až za hrob a úspěšní podnikatelé. Lidé už jim to nevěří a proto zvolili změnu ve formě hnutí ANO. Zatím ta změna vychází ve prospěch slušných a poctivých lidí. Jsi pouze tipický menševický buran který jen papouškuje své guru z opozičních stran.
      • honzas

        Chmela,jsi jen negramotný komoušský buran!

    • Vzhledem k vašemu fakty nabitému textu si dovolím položit jen dvě otázky a přidat jednu připomínku.
      1) Co je to ve smyslu vašeho příspěvku národ?
      2) Jak a čím se liší sranda megazloděje a jeho smečky v závislosti na stranické příslušnosti?
      3) Podle veřejných vystoupení je pan Faltýnek zcela racionálně uvažující člověk. Otázkou tedy je způsob a cíl využití jeho intelektu. Domnívám se, že osobní obohacení je cílem politikovy činnosti obecně a otázka by byla jen řečnická, tedy ji nepokládám a tento bod je tedy onou avisovanou připomínkou.

      Jinak s vámi samozřejmě souhlasím:"Dobře vám tak."   
  • jubatus
    Já myslím, že nejednodušší by bylo povolit politikům  funkcí kolik chtějí..ale peníze by brali jen za jednu..kterou by si sami vybrali...
  • Faltýnek a papaláš ? Vždyť on jen maká jako celá tahle skvadra ANO 😀
    • Faltýnek mladší kolegy oslovuje kluci. Asi proto, že sám je dědek. 😀
  • To chápu, že byli proti zákonu. Přece do politiky se cpou proto, aby si nahrabali. Čím, víc funkcí tím víc to sype. A že i ta chovatelka králíků hlasovala proti, když to předtím navrhovala... je vidět jakou je "odbornicí". Odpovídá to tomu českému hnojníku.
    • sitlof

      Ta (možná ?) odbornice přes chov králiků se - podle zpráv - brání argumentem "tvrzení proti tvrzení". Tedy  ministryně spravedlnosti (?) nám tím do očí drze říká, že možná i veřejně lže, ale to není zase až tak podstatné. Podstatné jesoučasné "právo" a jeho možnosti. Už dlouho přemýšlím, že by se už měl (asi ?) upravit legislativní rámec v ČR. Protože právo (a spravedlnost) by zde měly být především pro slušné občany, k jejich ochraně a důvěru v možnost se domoci svého práva (spravedlnosti). Prozatím dochází jen (a hlavně) k nárůstu neoprávněného zneužití moci našimi elitami a "elitami". Což je dále už nepřípustné !

      Protože ale už "normálně" (a běžně !) tolik lidí - hlavně na významných postech - zapírá, mlží, kecá - a vědomě dokonce i běžně LŽE, bylo by třeba se už zamyslet nad: presumpcí neviny (alespoň výběrově), akceptací tvrzení proti tvrzení, užívání tzv. automatického pravidla pro (tzv. řadové) občany "neznalost zákonů neomlouvá" (když se v české legislativní džungli už mnohdy těžce orientují i profesoionální právníci - všeobecně) aj. Jak to má potom zvládat tzv. řadový občan ?!  Tolik k "právu", ale měli bychom, jako občané a voliči, vyžadovat i něco, čemu se říká "politická kultura", neboť konkrétně z ní už v ČR zbyl vlastně pouze prázdný pojem ...

      • vanhorne

        "odbornice přes chov králiků"

        Tvrzeni proti tvrzeni, je nejubozejsi ale nejpouzivanejsi obhajoba tech nejdrzejsich lharu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit