Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo to je klaus??
  • Lepší by bylo, kdyby poškození Klausovou amnestií ho žalovali!!!
  • Na KLauze by měli podat žalobu ,zneužití pravomocí a dát mu zaplatit ušlou mzdu Berky a ostatních kauz.Pak by měl být vyhoštěn.To je jediné co by mohlo částěčně odčinit ty joho poslední excesy co provedl.Tak nějak jsem se smířil stím ,že z kupůnovky už z něj nedostaneme ani vindru.Je to senilní pomatenec-nebo to je na zakázku kmotrů a kááápečku se jim to vymklo z ruky. *9* hambím se za prezidenta!!!!!Myšlenka jeho ignorace je dobrá ale to by museli začít první a hlavně media. *15*
  • Už jenom proto potřebujeme ZMĚNU!
    Kapitalisti šlapou po hřbetu sociálně slabím a odpírají jím možnost žít v blahobitu !! Proto nejlepší je být Dluhoslavovým voličem, tvářit se že miluješ oranžovou, zvolit za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího! JINÁ VARIANTA PRO SOCIÁLNĚ POTŘEBNÉ NENÍ PŘÍPUSTNÁ!!!
    POJĎTE VŠICHNI VYHRÁT VOLBY PRO DLUHOSLOVA, zvolte za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího, A ONI NÁM ZA ODMĚNU ZVEDNOU SOCIÁLNÍ DÁVKY TAKY OMILOSTNÍ A OČISTÍ DAVIDA!!! Stane se nejprve našim "mučedníkem", potom zdravým a silným předsedou ČSSD, následně premiérem, a za pět let bude našim dalším socialistickým prezidentem!
    Půjdeme všichni svorně kupředu levá do náruče socialistické EU a postupně se naučíte od nás, pozitivně diskriminované menšiny, jak to dělat aby jste nikdy nemuseli pracovat, a přitom budete dostávat na sociálních dávkách víc než dostávají na výplatu ti trubci co pracují a honí se za nezávislostí na státu.
    A když se nám výše sociálních dávek nebude líbit, Dluhoslav po dalších vítězných volbách v rudo-oranžovém parlamentu zařídí, aby těm blbečkům co ještě chodí do práce zvedli daně a nám na sociálech jednoduše přidá
    • vaclav.caba
      *1*
  • Vždyt to tunelování pokračuje,pokud budou u vlády nynější ministři tak dopadneme jako Řecko.Na lidi se nehledí to je asi pro vládu povl vždyt mi můžem pochcípat hlady hlavně že májí dost oni *11*
  • Anett0903
    Diskuse pro Článek
    Advokát Láska: Máme možnost narcise Klause potrestat. Velmi tvrdě
    5.1.2013 14:09 – zpravy.tiscali.cz

    Advokát Václav Láska si udělal v amnestii Václava Klause jasno. Podle něj je prezident lhář a narcis. Potrestat Klause obviněním z vlastizrady či z rozvracení republiky je nesmysl, míní Láska. Lepší bude, když ho budou všichni občané ignorovat. To pro něj bude trestem nejhorším. Umíme ještě vůbec něco tolerovat? Doba a lidé jsou natolit naštvaní,že se obávám,že je čas tánout už konečně na hrad.
  • Václav Neomylný Klaus se dopustil nejen toho, že odměnil lumpy a zloděje svojí ammnestií a potrestal poctivé občany, ale dopustil se také zneuctění prezidentské standarty na které je heslo Pravda vítězí. Je to výsměch tomuto symbolu a bylo by dobře, kdyby on sám tuto standartu svěsil na půl žerdi.
  • Pane Lásko, kam se propadlo Vaše lidské a profesionální svědomí ? Mnozí Vaši kolegové si pod jeho tíhou berou život. Jak jste se mohl odhodlat nabídnout "českému lidu", plnému "tekutého hněvu" pouhou "ignoranci" Hradního narcise v náhradě za spravedlivé potrestání jeho " vlastizrady, rozvracení republiky, banksterizmu". Přečtěte si diskusní příspěvky k Vašemu názoru, na příklad "Klaus a jeho kamarádi , anonym,5.1.2013,15:59:30",dokládajíící jeho systémovou architekturu finančního pirátství a kriminality. Týmová praxe "tunelování, pumpování bank a nafukování bublin" způsobující nevyčíslitelné miliardové ztráty snad zaslouží spravedlivé tresty a ne jen ignoranci drzosti se kterou jeho blízcí tvrdí, že "neudělali nic nezákonného" , nebo že narcis sám nás ohlupuje nejenom svými "Sarajevy, nebo novoročními rétorickýmui figurami". Nemyslím, že bychom my Češi měli opakovat řešení, které zvolili v Rumunsku s manžely Causeskovými, ale zasaďme se o naplnění pravdy, práva a spravedlnosti".
  • "Máme možnost narcise Klause potrestat. Velmi tvrdě". Autor by měl nejprv trestat tu obrovskou masu tunelářů a jim podobnýejch defraudantů. Narcis zase až tak nespěchá, (Pokud se neobjeví v jinejch kauzách)
  • Václav Klaus udělat tomuto národu to, co dělali staří bytaři: vydělal se okradenému na stůl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit